Băsescu: Tăriceanu este un surogat de Antonescu. Ponta îl mângâie pe spate şi îi spune: „Crinuţ!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actualul preşedinte al Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, alături de predecesorul său, Crin Antonescu FOTO Mediafax
Actualul preşedinte al Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, alături de predecesorul său, Crin Antonescu FOTO Mediafax

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, că numirea lui Călin Popescu Tăriceanu în funcţia de preşedinte al Senatului nu va modifica raporturile instituţionale dintre Parlament şi Preşedinţie, dar a opinat că fostul premier este, din perspectiva premierului, un înlocuitor al lui Crin Antonescu.

„Tăriceanu este un surogat de Antonescu. Ponta o să-l mânâgie pe spate pe Tăriceanu şi o să îi spună Crinuţ. I-a trebuit înlocuitor. Tăriceanu este, din punct de vedere al reacţiei lui Victor Ponta, un surogat de Crin Antonescu. Altfel, e al doilea om în stat, îl tratez ca atare“, a declarat preşedintele.

Declaraţia sa intervine în contextul în care Tăriceanu a primit luni 93 de voturi “pentru” în cursa pentru şefia Senatului şi l-a înlocuit astfel în funcţie pe Crin Antonescu, preşedintele PNL.

Citeşte şi:

Băsescu: Chiţoiu a minţit azi. Dacă era anchetat, trebuia să spună şi cum a primit aprobare de la premier ca OUG privind ASF să fie aprobată

Preşedintele Traian Băsescu a criticat marţi decizia Parlamentului de a refuza ridicarea imunităţii fostului ministru al Finanţelor, Daniel Chiţoiu.

Băsescu: Cer emiterea unui act normativ care să interzică prezenţa extremiştilor din Jobbik pe teritoriul României

Preşedintele Traian Băsescu a cerut, marţi, emiterea unui act normativ care să interzică prezenţa, pe teritoriul României, a membrilor partidului extremist maghiar Jobbik.

VIDEO Băsescu: Extremismul de stânga şi cel de dreapta prind iarăşi rădăcini în Europa, pe fondul crizei

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, la Palatul Cotroceni, că, după ce Europa a trecut prin drama Holocaustului, astăzi, pe fondul unei crizei economice prelungite, extremismul de stânga şi cel de dreapta, neofascismul, prind iarăşi rădăcini în Europa.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite