Băsescu, sceptic privind absorbţia celor 80 de miliarde: Ministerele sunt golite de specialişti. Sunt pline de funcţionari care au terminat universităţi la Popreaca

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fostul preşedinte Traian Băsescu. FOTO Mediafax
Fostul preşedinte Traian Băsescu. FOTO Mediafax

Fostul preşedinte Traian Băsescu s-a declarat sceptic în ceea ce priveşte capacitatea României de absorbţie a celor 80 de miliarde de euro care revin prin bugetul multianul şi planul de redresare europeană.

„Ministerele sunt golite de specialişti. Sunt pline acum de funcţionari care sunt absolvenţi a Universităţii Biologice din Adâncaţi, a Universităţii de Arte Frumoase de la Popreacă”, a declarat Traian Băsescu, invitat la Adevărul Live. 

„Cu actuala capacitate administrativă nu-i vom putea aduce (n.r. - cele 80 de miliarde). O spun din experienţă. Eu am cerut într-un Consiliu suport tehnic de la Comisia Europeană. Comisia a stabilit ce suport tehnic ne poate da. Suntem singura ţară în care Banca Europeană de Investiţii şi-a deschis sucursală”, a completat fostul preşedinte. 

Traian Băsescu susţine că preşedintele Klaus Iohannis nu avea cum să negocieze o sumă de bani mare pentru România, de la început fiind clară suma pe care o va primi fiecare stat.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite