Băsescu îi răspunde lui Ponta: Nu există om politic care să ajungă în Rai; Aţi văzut vreun om politic care să fie Fecioara Maria?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Băsescu
Traian Băsescu

Fostul preşedinte Traian Băsescu i-a răspuns, duminică seară, lui Victor Ponta care, referindu-se la el, a susţinut că şi „pe lumea cealaltă” speră să fie „în locuri diferite”.

Băsescu spune că Ponta minte atunci când susţine că speră că ajungă în Rai, pentru că niciun om politic nu ajunge acolo. ”Aţi văzut vreun om politic care să fie Fecioara Maria?”, spune Băsescu.

Europarlamentarul Traian Băsescu i-a răspuns, duminică, fostului premier Victor Ponta care a afirmat că speră ca pe lumea cealaltă că ajungă în Rai şi să nu fie în acelaşi loc cu Băsescu.

„Nu degeaba îi spun eu mincinosul mincinoşilor (lui Victor Ponta – n.r.). Că el spune că speră să ajungă în Rai... Dom-le, nu există om politic care să ajungă în Rai, ăsta spune altă minciună! Aţi văzut vreun om politic care să fie Fecioara Maria? Măcar şi pentru compromisurile pe care le faci în viaţa politică şi tot nu ai cum să ajungi în Rai” a spus Băsescu duminică, la România Tv. 

Acesta a adăugat că toţi politicienii „au paturile rezervate în partea cealaltă” şi că el şi-a asumat acest lucru atunci când a decis să facă politică.

Băsescu a adăugat că „asta e realitatea vieţii politice, nu numai la noi”.

„E vreun preşedinte al Statelor Unite care ajunge în Rai?”, a mai spus Băsescu.

Fostul preşedinte i-a criticat, de asemenea, pe liderii Pro România şi ALDE, spunând că „Ponta şi Tăriceanu sunt oameni care au trăit din trădare în politică”.


 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite