Băsescu pune tunurile pe Blaga: „Vasile, dacă vrei să fii sigur că eu intru în competiţie, anunţă tu că vei candida“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

Fostul preşedinte Traian Băsescu l-a atacat dur într-un mesaj pe Facebook pe Vasile Blaga şi a spus că este gata să intre în cursa pentru Primăria Generală dacă va candida şi copreşedintele PNL.

„Din presă înţeleg că Vasile Blaga mă invită în ring pentru alegerile la Primăria Generală a Capitalei. Dragă Vasile, dacă este adevărat, te rog ai grijă ce-ţi doreşti. Ştii bine că în cariera ta politică n-ai fost în stare să cîştigi nici măcar o primărie de comună, iar la Bucureşti, Oprescu te-a bătut în 2008 de parcă erai din Vaslui şi nu de la vămile din Bihor. Pînă şi la alegerile din partid soluţia să cîştigi a fost ca oamenii tăi să fugă cu urnele ca să te alegi. Să-ţi mai spun cu ce manopere te-ai ales senator în 2012 prin Timiş, că la tine la Bihor te antipatiza toată lumea?

Dragă Vasile, dacă vrei să fii sigur că eu intru în competiţie (sau în ring cum îţi place ţie să spui), anunţă tu că vei candida la alegerile pentru Primăria Generală a Capitalei în locul lui Marian Munteanu. Te asigur că atunci voi intra şi eu în competiţie, doar pentru a-ţi administra o bătaie electorală soră cu moartea, MUUUUUUULT mai rău decît te-a bătut Oprescu în 2008. Şi asta doar pentru că ai vîndut PDL-ul unei adunături fără viziune doar pentru a-ţi salva scaunul de şefuleţ de partid. Dragă Vasile, îţi mai spun un secret: este mai onorabil să fii caporal sub Băsescu, decît soldat prost sub Gorghiu”, a scris fostul preşedinte pe contul său de Facebook.

Mesajul lui Băsescu vine ca replică la o declaraţie făcută vineri de copreşedintele PNL Vasile Blaga, care a spus că îl aşteaptă pe fostul şef al statului în cursa pentru Bucureşti. 

"Îl aşteptăm în ring. Orice cetăţean al României are dreptul să candideze, noi ne ducem în campania electorală cu sau fără perdea", a declarat Blaga în legătură cu o eventuală candidatură a lui Băsescu la Primăria Generală a Capitalei, potrivit Agerpres. 

Traian Băsescu a prezentat în urmă cu două zile, pe Facebook, candidaţii Partidului Mişcarea Populară la primăriile de sector. Formaţiunea politică nu a anunţat până acum un candidat la Primăria Generală, fapt care a dat naştere la numeroase speculaţii privind intrarea lui Băsescu în cursă. Termenul limită de înscriere a candidaţilor în la alegerile locale din acest an este 26 aprilie.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite