Băsescu: PSD e în stare de şoc. Deşi a mărit pensiile şi salariile, au obţinut un rezultat pe care l-am obţinut eu când le-am tăiat

Băsescu: PSD e în stare de şoc. Deşi a mărit pensiile şi salariile, au obţinut un rezultat pe care l-am obţinut eu când le-am tăiat

Băsescu mai afirmă că Iohannis „a jucat perfect” FOTO Mediafax / Alexandru Dobre

Fostul preşedinte Traian Băsescu a afirmat într-un interviu la Digi24 că PSD „nu-şi mai revine din şoc” în urma alegerilor prezidenţiale şi îl laudă pe preşedintele Klaus Iohannis pentru că „a jucat perfect”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fostul preşedinte e de părere că Klaus Iohannis a avut o conjunctură favorabilă după condamnarea lui Liviu Dragnea.
 
„Totul i-a ieşit, inclusiv referendumul pe justiţie. (...) Categoric, da (am fost impresionat- n.red), a jucat perfect şi a avut şi o conjunctură perfectă cu un PSD în degringoladă, debusolat şi acest lucru s-a întâmplat după condamnarea lui Dragnea. PSD s-a prăbuşit şi din punctul de vedere al capacităţii decizionale”, a declarat Trana Băsescu, într-o emisiune de la Digi24.
 
Acesta a adăugat apoi că partidul condus de Marcel Ciolacu este în „stare de şoc” în primul rând din cauza rezultatelor din Moldova, dar şi pentru că s-a prăbuşit deşi a mărit salariile şi pensiile.
 
„PSD-ul a realizat şi i-a devenit o traumă uriaşă că au mărit salariile şi pensiile şi au obţinut un rezultat pe care l-am obţinut eu când le-am tăiat. Românii au transmis: «Nene, nu mai suntem cumpărabili cu bani de la bugetul de stat, nu ne mai satisface faptul că ne daţi un ban în plus, faceţi autostrăzi, faceţi-ne spitale». Ăsta a fost mesajul românilor. Uitaţi-vă la şocul din Moldova, cred că PSD nu-şi revine din şoc. Este maturizarea societăţii”, mai adăugat fostul preşedinte.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: