Băsescu: „Ponta vrea să facă precum comuniştii în 1946”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele suspendat l-a comparat pe Ponta cu liderii comunişti care s-au instalat în 1946 FOTO: Mediafax
Preşedintele suspendat l-a comparat pe Ponta cu liderii comunişti care s-au instalat în 1946 FOTO: Mediafax

Traian Băsescu a transmis astăzi un nou mesaj pe Facebook, printr-un video pe care l-a înregistrat la sediul de campanie, în care compară acţiunile lui Victor Ponta cu cele ale comuniştilor în 1946.

Băsescu a spus în cele 27 de secunde înregistrate că „În 2012, Victor Ponta vrea să facă precum comuniştii în 1946. Au numărat până au câştigat ei alegerile. Astăzi avem de apărat o Românie cu valori democratice europene. Eu lupt pentru România europeană. Rămân vigilent. Rămâneţi şi voi!”, le-a spus Băsescu românilor pe Facebook.

Mesajul lui Băsescu poate fi văzut pe pagina sa de Facebook.

Preşedintele suspendat a mai dat declaraţii astăzi spunând că „Pregătirea falsificării listelor electorale prin recensământ în perioada de vacanţă, când destui cetăţeni sunt plecaţi, iar alte 3 milioane sunt în străinătate, mi se pare unul dintre cele mai mari blufuri. Această abordare publică de ieri cu recensământul este de natură să descalifice România”.


De asemenea, Băsescu a spus că „Pe data de 6 iulie s-a stabilit data referendumului pe 29 iulie. Listele electorale trebuie să cuprindă situaţia de la 11 iulie. E în regulă, dacă e o cerere a CCR aceasta nu poate fi contestată şi poate fi îndeplinită. Dar îndeplinirea acestei solicitări trebuie să ţină cont de timpul dat de lege pentru actualizarea listelor electorale atunci când se stabileşte data referendumului. Termenul dat de lege este de cinci zile. Asta înseamnă că Guvernul poate actualiza listele în cinci zile de la data solicitării”. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite