Băsescu, către Ponta: Bună ziua Viorel! Pleacă, pleacă acum!

Băsescu, către Ponta: Bună ziua Viorel! Pleacă, pleacă acum!

Traian Băsescu şi9 Victor Ponta au coabitate timp de aproape trei ani

Fostul preşedinte Traian Băsescu i-a cerut premierului Victor Ponta să demisioneze din fruntea Guvernului, după ce procurorii DNA l-au pus sub urmărire penală. „Fiecare minut pe care îl petreci în fruntea guvernului este un dezastru pentru credibilitatea României“, îi mai transmite Băsescu lui Victor Ponta.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mesajul fostului preşedinte Traian Băsescu către premierul Victor Ponta:

„Bună ziua Viorel, 

Dacă vrei să nu faci mai mult rău decît ai făcut ţării din 2012 şi pînă acum, fă te rog un lucru simplu: PLEACĂ ACUM!  Fiecare minut pe care îl petreci în fruntea guvernului este un dezastru pentru credibilitatea României. Deci, încă o dată, PLEACĂ, PLEACĂ ACUM ! Iar dacă tu nu ştii că ţara este mai presus de interesele tale, vei învăţa acest lucru, dar din păcate pe spinarea românilor. Ascultă te rog pe unul mai bătrîn ca tine, PLEACĂ ACUM !“, a scris Băsescu pe facebook.

Premierul Victor Ponta este urmărit penal de procurorii DNA pentru fals în înscrisuri, complicitate la evaziune fiscală şi spălare de bani, fapte ce ar fi fost comise în perioada în care era avocat. Procurorii îl acuză şi de conflict de interese, prin numirea lui Dan Şova în mai multe funcţii, faptă comisă din fotoliul de premier. Preşedintele Iohannis i-a solicitat demisia, însă Ponta a refuzat, spunând că doar Parlamentul îl poate demite.

Pe aceeaşi temă:

UPDATE Victor Ponta, urmărit penal pentru spălare de bani şi complicitate la evaziune fiscală. Preşedintele i-a solicitat demisia

 

„La revedere, Victor Ponta! La revedere, România, aşa cum te-am suportat 25 de ani!”

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: