Băsescu neagă că ar avea firme înregistrate în Panama şi acuză Antena3 şi RTV de campanii mincinoase

Băsescu neagă că ar avea firme înregistrate în Panama şi acuză Antena3 şi RTV de campanii mincinoase

Băsescu neagă că ar avea firme înregistrate în Panama şi acuză Antena3 şi RTV de campanii mincinoase

Fostul preşedinte Traian Băsescu a negat, într-o postare pe reţeaua Facebook, că ar avea firme înregistrate în Panama, criticând astfel posturile Antena 3 şi România TV în legătură cu difuzarea unor informaţii în acest sens.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Antena 3 şi RomâniaTV sunt, în opinia mea, expresia profundă a mizeriei în jurnalism. Să sugerezi că aş avea firme înregistrate în Panama reprezintă o minciună. Declar pentru orice român interesat că nu am avut niciodată şi nici nu am firme sau conturi bancare în străinătate”, a scris Traian Băsescu într-un mesaj pe Facebook.
 
De asemenea, fostul şef de stat a afirmat că televiziunle menţionate duc o „campanie furibundă de denigrare” a mandatelor sale.
 
„Faptul că tandemul Antena 3/RomâniaTV duce o campanie furibundă de denigrare împotriva mea îmi arată că v-au deranjat cumplit procesele de instaurare a statului de drept care au avut loc în ultimii 10 ani şi care, după cum constataţi, sunt greu de întors. Patronii voştri, Voiculescu şi Ghiţă şi-au dorit ca România să fie a lor iar eu «le-am luat-o» lor şi altora ca ei şi am lăsat-o românilor la terminarea celui de al doilea mandat. Voi (A3 şi RTV) puteţi continua campaniile mincinoase împotriva mea, a familiei mele şi a acelora care au avut curajul să mă sprijine până la sfârşit de mandat, dar niciodată nu veţi mai putea aduce ţara la cheremul unora de teapa lui Voiculescu sau Ghiţă”, se mai arată în mesajul postat de fostul preşedinte.
 
Este pentru prima dată când Traian Băsescu decide să posteze pe contul său personal de Facebook un mesaj legat de actualitate, după o perioadă de timp în care fostul preşedinte a postat doar fotografii cu nepoţii sau urări cu ocazia diverselor sărbători.
 
Traian Băsescu va acorda, luni, postului public de televiziune TVR primul interviu de după încheierea mandatului de şef al statului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările