Băsescu: „Macoveismul este forma prostească a băsismului“. Macovei: „Macoveismul e băsismul fără Udrea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Monica Macovei şi Traian Băsescu FOTO Arhiva Adevărul
Monica Macovei şi Traian Băsescu FOTO Arhiva Adevărul

Europarlamentarul Monica Macovei i-a dat replica preşedintelui Traian Băsescu, care a spus că „macoveismul este forma prostească a băsismului“. Macovei i-a transmis şefului statului că „macoveismul este băsismul fără Udrea“.

„O să spun o scurtă propoziţie. Macoveismul e băsismul fără Udrea'“, a scpus, scurt, Macovei, la B1 TV.

Jurnalista Andreea Pora a avut ieri, la recepţia oferită de şeful statului la Palatul Cotroceni, cu ocazia Zilei Naţionale, un schimb de replici cu Traian Băsescu. Jurnalista i-a mărturisit preşedintelui că este „băsistă“. '„E mai rău să fii macoveistă decât să fii băsistă“, a glumit preşedintele. „Macoveismul e forma radicală a băsismului“, a completat Pora. Preşedintele a replicat: „Nu, e forma prostească a băsismului. Forma teoretică extremistă, cu care nu ai ce să faci'“.

Preşedintele Traian Băsescu a organizat luni o recepţie cu prilejul Zilei Naţionale, ultima pe care a gădzduit-o la Palatul Cotroceni. El a rostit, cu ochii în lacrimi, un discurs dedicat tuturor românilor din ţară şi de peste hotare.

Citeşte şi:

Moldova a ales drumul spre Vest

Cetăţenii Republicii Moldova au încredinţat soarta ţării pentru următorii patru ani, partidelor pro-europene. Rezultatele parţiale alealegerilor parlamentare de ieri arată că partidele care îşi doresc o apropiere de Uniunea Europeană conduc în faţa celor care vor să revină în sfera de influenţă a Federatiei Ruse.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite