Băsescu îi invită pe Dragnea şi pe Gorghiu la o dezbatere televizată despre programele de guvernare PMP, PSD şi PNL

Băsescu îi invită pe Dragnea şi pe Gorghiu la o dezbatere televizată despre programele de guvernare PMP, PSD şi PNL

Traian Băsescu

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a adresat, duminică, o invitaţie către liderii PSD şi PNL pentru a participa la o dezbatere televizată pe tema programelor lor de guvernare, afirmând că acest lucru ar ajuta electoralul să "aleagă în cunoştinţă de cauză".

Ştiri pe aceeaşi temă

"Bună ziua, doamnă Alina Gorghiu, bună ziua, domnule Liviu Dragnea. Am urmărit cu interes prezentarea programelor electorale ale partidelor pe care le conduceţi . Multe din elementele programelor dumneavoastră mi-au părut a fi nerealiste şi destinate a înşela electoratul . De aceea, în scopul sprijinirii electoratului să înţeleagă priorităţile reale ale ţării şi pentru a-i permite să aleagaă în cunoştinţă de cauză, vă invit la o dezbatere în trei cu privire la programele electorale ale PSD, PNL şi PMP", scrie, pe Facebook, Traian Băsescu.

Liderul PMP propune ca această dezbatere să aibă loc joi, 8 decembrie, la TVR sau la România TV, "televiziuni care au lansat deja invitaţii pentru o astfel de dezbatere".

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: