Băsescu, întrebat dacă are un mesaj pentru Rege: "Un mesaj care să spună ce?"

Băsescu, întrebat dacă are un mesaj pentru Rege:

Preşedintele Băsescu a declarat că Regele Mihai a fost ,,slugă la ruşi"

Preşedintele Traian Băsescu a fost întrebat luni dacă are un mesaj în contextul zilei de naştere a Regelui Mihai şi a discursului acestuia, de marţi, din Parlamentul României.

Şeful statului a refuzat iniţial să răspundă întrebării, susţinând că evenimentul pentru el, marţi, este doar întâlnirea cu preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso.

Un jurnalist i-a spus preşedintelui că doreşte să îi adrese o întrebare legată de şedinţa solemnă de marţi a Parlamentului, în care Regele Mihai va adresa un mesaj, iar preşedintele a răspuns: "Doamnă, dacă aveţi întrebări pe tema de azi (pe subiecte economice, n.r.). Tema de mâine, pentru mine, e Barroso, întâlnirea cu Barroso".

Întrebat dacă Preşedinţia va transmite un mesaj cu acest prilej, Băsescu a răspuns: "Pentru ce?".

"Nu, dar un mesaj care să spună ce?", a continuat preşedintele.

Preşedintele Băsescu a spus recent, că nu va participa la şedinţa Parlamentului dedicată Regelui Mihai. Băsescu a declarat, într-o emisiune TV, că regele Mihai a fost "slugă la ruşi" şi că abdicarea acestuia a fost "un act de trădare"

Regele Mihai se va adresa marţi Parlamentului României, cu ocazia împlinirii a 90 de ani.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările