Băsescu intervine în cazul #Teleormanleaks: Nu am vorbit niciodată la telefon sau direct cu oameni din conducerea Teldrum

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Băsescu, fost preşedinte al României, înconjurat de lideri politici. FOTO Inquam Photos
Traian Băsescu, fost preşedinte al României, înconjurat de lideri politici. FOTO Inquam Photos

Fostul preşedinte Traian Băsescu a afirmat, luni, că nu are legătură cu niciun om din Teldrum şi nu a vorbit niciodată cu cineva din conducerea firmei.

„Pentru bună regulă şi pentru a preveni speculaţiile, fac următoarele clarificări :

Înţeleg că în deja celebra valiză „găsită pe câmp” şi care ar conţine acte ale firmei TELDRUM, s-ar fi găsit şi o agendă cu numere de telefon aparţinând unui manager al firmei şi că în agendă se află şi numele meu, drept pentru care fac următoarele perecizări :

1. Numărul meu de telefon (mobil şi fix) este public cunoscut şi se poate afla în agenda oricărei persoane ;

2. Nu am cunoscut, nu am întâlnit voit şi nu am vorbit niciodată la telefon sau direct cu oameni din conducerea TELDRUM “, a scris Traian Băsescu pe Facebook. 

„O valiză cu informaţii esenţiale din interiorul corporaţiei Tel Drum, la care procurorii DNA n-au avut acces când au percheziţionat fizic şi informatic sediul firmei, anul trecut, a fost găsită în zona rurală din Teleorman, de către un localnic, chiar pe proprietatea lui“ - a anunţat, sâmbătă seară,  RISE Project pe Facebook.

RISE Project anunţă pe Facebook o serie de dezvăluiri şi face o trecere în revistă a informaţiilor în posesia cărora a intrat.

Valiza conţine: un hard negru în care a fost salvat tot conţinutul de 63,39 GB din computerul unui om-cheie de la Tel Drum, mii de facturi, contracte, bilanţuri, devize, procuri, acte constitutive de firme-fantomă, extrase de cont, ordine de plată, documente personale ale unor interpuşi, rapoarte de audit, tabele contabile

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite