Băsescu: Dacă există cineva în Opoziţie care are şanse să o bată pe Firea se numeşte Nicuşor Dan şi toţi ar trebui să ne strângem în jurul lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul preşedinte Traian Băsescu susţine că Nicuşor Dan este candidatul care ar putea să o învingă pe Gabriela Firea în cursa pentru Primăria Capitalei, Băsescu fiind de părere că toate partidele de dreapta ar trebui să susţină candidatura lui Dan.

„Nu au candidat liberalii, să fie foarte clar! Dacă există cineva în Opoziţie care are şanse să o bată pe Firea se numeşte Nicuşor Dan şi toţi ar trebui să ne strângem în jurul lui, şi liberali şi PMP şi USR ar trebui să mergem pe această variantă", a afirmat Traian Băsescu, miercuri seară la TVR.

Întrebat dacă ia în calcul o nouă candidatură pentru funcţia de primar general, Traian Băsescu a răspuns că întâi vrea să rezolve litigiul cu CNSAS. El a mai spus că "în politică nimic nu e exclus”.

De asemenea, întrebat dacă o învinge pe Firea într-o confruntare electorală pentru Primăria Capitalei, fostul preşedinte a răspuns: „O bat şi pe Firea şi pe Rareş la un loc”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite