Băsescu: Dragnea, pleacă acum! Sunt ultimele zile când Daddy mai poate pleca din fruntea PSD pentru că vrea el

Băsescu: Dragnea, pleacă acum! Sunt ultimele zile când Daddy mai poate pleca din fruntea PSD pentru că vrea el

FOTO Inquam

Fostul preşedinte Traian Băsescu, afirmă, într-o postare pe Facebook, că sunt ultimele zile în care liderul PSD Liviu Dragnea "mai poate pleca din fruntea PSD pentru că vrea el", pentru că, peste câteva săptămâni, "va fi prea târziu şi va pleca pentru că a fost dat afară".

Ştiri pe aceeaşi temă

Băsescu susţine că Dragnea nu mai controlează nici Guvernul, nici grupurile parlamentare, nici partidul şi nici majoritatea parlamentară, recomandarea sa fiind: "Dragnea, pleacă acum ! PS – Nu uita să-l iei şi pe "marele gânditor" Vâlcov!".
 
"Daddy pare a nu înţelege nimic! Dragnea nu mai controlează în momentul de faţă nici guvernul, nici grupurile parlamentare, nici majoritatea parlamentară şi nici partidul al cărui preşedinte crede că mai este. Sunt ultimele zile când Dragnea mai poate pleca din fruntea PSD pentru că vrea el. Peste câteva săptămâni va fi prea târziu şi va pleca pentru că a fost dat afară", scrie Băsescu pe Facebook.
 
El susţine că "până şi pesediştii au început să priceapă ce dezastru a însemnat supunerea oarbă faţă de Dragnea pentru partid, pentru guvern şi pentru ţară".
 
"Dragnea, pleacă acum! PS – Nu uita să-l iei şi pe "marele gânditor" Vâlcov", afirmă fostul preşedinte în finalul postării.
citeste totul despre: