Băsescu: Dodon, sfidat chiar la el acasă - copiii au cântat „Treceţi, batalioane române, Carpaţii!“ în satul său natal

Băsescu: Dodon, sfidat chiar la el acasă - copiii au cântat „Treceţi, batalioane române, Carpaţii!“ în satul său natal

Traian Băsescu în Republica Moldova/ Facebook

Fostul preşedinte Traian Băsescu distribuie pe contul său de Facebook imagini despre care afirmă că sunt de la sărbătorirea Zilei Naţionale în satul natal al preşedintelui Republicii Moldova Igor Dodon, concluzia fostului şef al statului fiind că acesta a fost sfidat la el acasă. "Pentru cei care nu cred în Unire. Priviţi copiii din Republica Moldova", afirmă Băsescu.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Igor Dodon, SFIDAT chiar la el ACASĂ: Copiii au cântat 'Treceţi, batalioane române, Carpaţii!' în satul său natal. Momente dificile pentru preşedintele pro-rus, Igor Dodon. Ziua Naţională a României a fost sărbătorită cu bucurie în satul natal al lui Igor Dodon, Sadova, mai mult ca sigur spre iritarea preşedintelui pro-rus al Republicii Moldova", scrie Băsescu.

El relatează că elevii gimnaziului din Sadova au interpretat şi alte piese patriotice, precum „Doamne, ocroteşte-i pe români”, "Drum bun, drum bun, toba bate”, „Basarabie frumoasă”, „Îndemn la Unire”

Traian  Băsescu a redistribuit imagini difuzate de către Ion Leaşcenco, preşedintele Blocului Naţional Unionist din Republica Moldova, care le-a postat însoţite de comentariul "

Treceţi batalioane române Carpaţii! La Sadova! Dodoane, ascultă!".

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările