Băsescu, despre prezidenţiale: PSD nu are om care să îl bată pe Iohannis. Şerban Nicolae a rămas cu apucăturile de şofer, Dăncilă nu se încumetă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Băsescu FOTO Eduard Enea
Traian Băsescu FOTO Eduard Enea

PSD nu are om care să îl bată pe Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale, a declarat luni seară, la Digi24, fostul preşedinte Traian Băsescu.

„De multe a fost acuzat preşedintele, sunt de acord că a avut reacţii întârziate uneori. Are un mare merit pe o nebunie declanşată de PSD, critic la adresa UE, la adresa NATO, care dădea impresia că se învârte către răsărit. Preşedintele a ţinut consecvent, fără ezitare, drumul spre vest, spre NATO, pentru un preşedinte este suficient în conjuctura dată”, a declarat Traian Băsescu, potrivit Hotnews, subliniind că PSD nu are cu cine, pentru că „Şerban Nicolae a rămas cu apucăturile de şofer, Dăncilă nu se încumetă, iar doamna Firea care a abandonat Bucureştiul nu are cum să mai ia un mandat la Bucureşti”.

Băsescu a adăugat că, dacă va fi o bătălie, va fi „o bătălie pe dreapta, candidatul USR-PLUS şi Iohannis”, „dacă vor ajunge la concluzia că doar unul trebuie să fie candidat, au şanse să intre în turul doi cu Iohannis”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite