Băsescu, despre pozele cu Maior, Kovesi şi Dragnea: Acele întâlniri se produceau de două ori pe săptămână. Pregăteau preluarea şi rămânerea pe funcţii

Băsescu, despre pozele cu Maior, Kovesi şi Dragnea: Acele întâlniri se produceau de două ori pe săptămână. Pregăteau preluarea şi rămânerea pe funcţii

Traian Băsescu

Fostul preşedinte Traian Băsescu susţine că nu e nimic ilegal în fotografiile publicată de Victor Ponta, în care apar Liviu Dragnea, George Maior, Florian Coldea şi Laura Codruţa Kovesi.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Aceste fotografii sunt clar de la nişte evenimente, ba o zi, ba alta. Foarte interesant. Acele întâlniri care se produceau de două ori pe săptămână, după cum ne spunea Sebastian Ghiţă, şi nu a fost contestat de nimeni. La acestea participau George Maior, Coldea, Dragnea, Ponta, Dîncu, Kovesi. Alea sunt importante. Sebastian Ghiţă a declarat că se întâlneau de 2 ori pe săptămână la K2, T14. Alea sunt importante. Astea sunt de la nişte evenimente şi, sigur, sunt de discutat doar aspectele morale, pentru că nu e nimic ilegal”, a spus Traian Băsescu la B1 TV.

Fostul preşedinte este de părere că la acesle întâlniri se pregătea, cel mai probabil, strategia de după terminarea mandatului său de preşedinte. „Au pregătit preluarea şi rămânerea pe funcţii. Asta au pregătit din 2012 până la terminarea mandatului”, a mai adăugat fostul preşedinte.

Fostul premier Victor Ponta a publicat duminică seară pe contul său de Facebook o fotografie în care preşedintele PSD, Liviu Dragnea, apare alături de fostul director al Serviciului Român de Informaţii (SRI), George Maior, iar în planul al doilea poate fi văzută fosta şefă a DNA Laura Codruţa Kovesi, stând pe o canapea. Ponta îi roagă pe "curajoşii" din Comitetul Executiv (CEx) să îl întrebe pe Dragnea cât de tare lupta el cu George Maior în anii trecuţi.

Luni seară, Victor Ponta a prezentat, la B1, fotografia în original cu Liviu Dragnea şi George Maior, dar şi o poză în care Liviu Dragnea apare cu Florian Coldea şi George Maior.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările