Băsescu, despre locuinţa în care trebuie să se mute Iohannis: Nu se mai poate aloca toată suma. O să-i piară pofta de a-i mai cere demisia premierului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul preşedinte Traian Băsescu spune că Vila Lac 3, reşedinţa oficială care îi va reveni actualului şef al statului, Klaus Iohannis, va fi doar parţial renovată pentru că RA-APPS va declara lucrarea gata, însă vila de protocol nu va avea montate „uşile, geamurile, duşurile şi wc-urile“.

„Dorinţa de parvenire l-a făcut pe papagal să solicite modificări şi dotări care vor depăşi două milioane euro la vila LAC 3. Ce-o să ne distrăm cînd se va afla public că nu se mai poate aloca toată suma, drept pentru care se va declara lucrarea gata, doar că vila nu are montate uşile, geamurile, duşurile şi wc-urile. Să vedeţi cum o să-i piară preşedintelui pofta de a mai cere demisia PM“, scrie Traian Băsescu, pe pagina sa de Facebook.

Guvernul i-a acordat, temporar, preşedintelui ales Klaus Iohannis Vila Lac 2 drept reşedinţă oficială, până la momentul finalizării lucrărilor de renovare începute de RA-APPS după ce imobilul a fost eliberat de către fostul preşeidnte Traian Băsescu.

În februarie, soţia preşedintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, spunea că şi-ar dori să nu mai facă naveta, dar nu are unde se muta în Bucureşti, vila Lac 3 fiind ocupată în acel rimp de către Traian Băsescu. „Mi-e greu, dar deocamdată nu am unde să mă mut, aşa că mai aşteptăm“, a spus Prima-doamnă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite