Băsescu, despre invitaţia lui Iohannis către Năstase la Cotroceni: A fost un truc. Nu-l iubeşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Basescu FOTO Mediafax
Traian Basescu FOTO Mediafax

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat într-o emisiune la Digi24 că prezenţa lui Adrian Năstase la recepţia de Ziua Naţională care a avut loc la Cotroceni a fost „un truc” pe care preşedintele Klaus Iohannis „trebuia să-l facă” şi subliniază că şeful statului a vrut să dea un semnal.

„Un preşedinte nu poate condamna dincolo de ce a condamnat justiţia. (...) Adrian Năstase e o figură proeminentă, faptul că a fost invitat arată că poate încearcă să facă acea pace socială. Mi-e greu să vă spun dacă l-aş fi invitat. Probabil, dacă una din deciziile fundamentale ale celui de-al doilea mandat, având şi guvernul domniei sale, este să îi aducă pe toţi în trena sa, invitarea lui Năstase e un truc pe care trebuia să-l facă. Hai să fim serioşi, Iohannis nu-l iubeşte pe Năstase, nu a făcut-o din dragoste, ci a dat un semnal”, a declarat Traian Băsescu la Digi24.

În aceeaşi emisiune Băsescu a mai afirmat că PSD este în „stare de şoc” în primul rând din cauza rezultatelor din Moldova, dar şi pentru că s-a prăbuşit deşi a mărit salariile şi pensiile.
 
„PSD-ul a realizat şi i-a devenit o traumă uriaşă că au mărit salariile şi pensiile şi au obţinut un rezultat pe care l-am obţinut eu când le-am tăiat. Românii au transmis: «Nene, nu mai suntem cumpărabili cu bani de la bugetul de stat, nu ne mai satisface faptul că ne daţi un ban în plus, faceţi autostrăzi, faceţi-ne spitale». Ăsta a fost mesajul românilor. Uitaţi-vă la şocul din Moldova, cred că PSD nu-şi revine din şoc. Este maturizarea societăţii”, a declarat fostul preşedinte.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite