Băsescu, despre graţierea lui Becali: Gândesc profund. Nu e o decizie uşoară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, despre graţierea lui Gigi Becali, că "gândeşte profund" şi că nu este o decizie uşoară, el adăugând că va discuta şi în privinţa sesizării făcute de Becali cu privire la tratamentul din închisoare.

"Am înţeles că se plânge de tratamentul din închisoare. Va trebui să am o discuţie, în perioada următoare, pentru că are dreptul să facă o astfel de sesizare. Dânsul cred că reclamă modul de funcţionare a Administraţie Penitenciarelor şi am obligaţia să văd de ce această administraţie nu funcţionează. Vă asigur că foarte curând voi avea un răspuns şi îl voi face public", a spus Traian Băsescu.

Întrebat dacă îl va graţia, preşedintele Traian Băsescu a spus: "Gândesc profund".

Preşedintele a comtinuat: "Serios, e un om într-o situaţie dificilă, iar eu sunt într-o situaţie şi mai dificilă, pentru că nu discutăm de o femeie cu patru copii acasă, nu discutăm despre o bătrână de 80 de ani care a mutat gardul. Vreau să mă înţelegeţi că nu este o decizie uşoară".

Întrebat în legătură cu faptul că Becali s-a arătat încrezător că până de Paşti va fi acasă, Traian Băsescu a răspuns: "Toţi credem în câte ceva".

Despre cadoul pe care mama lui George Becali i l-a trimis, respectiv o icoană, preşedintele Traian Băsescu a spus că îl va primi cu siguranţă.

Gigi Becali crede că preşedintele Traian Băsescu îl va graţia "până în Paşte", potrivit primului interviu acordat din detenţie de finanţatorul Stelei, în care acesta a reclamat că nu a fost lăsat să stea cu familia atât cât îi permite legea şi să fie operat, fără pază, în străinătate.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite