Băsescu, despre gafa prezidenţială cu ziua Imnului: „Responsabilii vor răspunde cu 10% din salariu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele Traian Băsescu FOTO Arhiva Adevărul
Preşedintele Traian Băsescu FOTO Arhiva Adevărul

Preşedintele Traian Băsescu a explicat sâmbătă că este inadmisibil ca Administraţia Prezidenţială să confunde Ziua Imnului Naţional, spunând că responsabilii vor răspunde cu 10% din salariu.


„Este inadmisibil şi vor răspunde cu 10% din salariu“, a afirmat Băsescu.

Preşedintele a participat sâmbără la reuniunea Fundaţiei Mişcarea Populară, unde a făcut o declaraţie de presă, în care a recunoscut greşeala comisă la Cotroceni, fără să precizeze numele responsabilului.

Preşedintele Traian Băsescu a subliniat astăzi, în contextul Zilei Imnului Naţional, că 29 iunie este un bun prilej de a înţelege cât de important este să fim uniţi în jurul valorilor noastre naţionale, pentru că la temelia unui stat puternic stă întotdeauna un popor responsabil şi solidar.

După câteva minute de la postarea mesajului pe site,  Administraţia Prezidenţială a transmis o erată, arătând că a fost vorba de „o eroare tehnică“. „Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri pricinuite“, şi-a recunoscut greşeala Departamentul de Comunicare Publică de la Cotroceni.

Preşedintele Traian Băsescu a transmis un mesaj, cu prilejul Zilei Imnului Naţional, cu o lună mai devreme. Ziua Imnului Naţional este sărbătorită pe 29 iulie, iar preşedintele Traian Băsescu a transmis mesajul pe 29 iunie.

 Materiale pe aeeaşi temă:


Gafă la Cotroceni. Băsescu a transmis mesajul pentru Ziua Imnului cu o lună mai devreme

Băsescu se întâlneşte astăzi cu liderii Mişcării Populare
 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite