Băsescu, despre „emisiunea-capcană“ de la Realitatea TV: Rareş Bogdan, „noul Gâdea+SRS s-a gudurat pe lângă mine“

Băsescu, despre „emisiunea-capcană“
de la Realitatea TV: Rareş Bogdan, „noul Gâdea+SRS s-a gudurat pe lângă mine“

Traian Băsescu, la Realitatea TV FOTO Captură video

Fostul preşedinte Traian Băsescu a dezvăluit, pe Facebook, detalii din ultima sa apariţie televizată, la Realitatea TV. „Mi-am dat seama că emisiunea e o capcană“, a scris el.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce a participat, vineri, la o emisiune difuzată de Realitatea TV, fostul preşedinte a povestit, pe contul său de Facebook, cum a apărut invitaţia, dar şi cum s-au desfăşurat lucrurile după încheierea emisiunii.

Cu o zi înainte, domnul Hoandră m-a invitat printr-un sms prin care mă informa că tema emisiunii este legată de mandatele mele la Cotroceni şi că vor participa domnii Ion M. Ioniţă, Costi Rogozanu şi profesorul Coşea. Mi-am zis că este în regulă 3 la 1, avînd în vedere avantajul informaţional al unui proaspăt fost preşedinte şi considerînd că Hoandră va rămîne moderator“,a arătat el.

„Ajung la post cu 6 minute înainte de ora 21.00. M-a întîmpinat dl. Hoandră pe care, în drum spre studio, l-am întrebat dacă el şi invitaţii ştiu destulă carte pentru a putea face o emisiune de două ore despre mandatele de 10 ani ale unui preşedinte. Hoandră m-a asigurat, pe drum, că va fi o emisiune grea pentru că sunt pregătiţi şi mi-a strecurat că, mai tîrziu, ar putea să vină şi dl. Rareş Bogdan, iar guru Guşă ar putea să intervină prin telefon. Nu mi-a sunat prea bine, dar nu mi se cerea acordul, ci doar eram informat. Am ajuns în platou cu 4 minute înainte de începerea emisiunii. Platoul era gol. Absolut nepoliticos atunci cînd ai invitat un fost preşedinte. De regulă, invitaţii sunt în platou sau eşti condus acolo unde se află şi aceştia. Cu un minut înainte de ora 21.00, a intrat în platou dl. Coşea, iar cu cîteva secunde înainte de începerea emisiunii, au năvălit în platou domnii Rogozanu, Leca, Poenaru. Din intrarea în platou, din schimbarea de listă a invitaţilor şi din ce-mi spusese Hoandră la sosire, mi-am dat seama că emisiunea este o capcană şi am tratat-o ca atare“, a povestit Băsescu.

El a spus că, după încheierea emisiunii, „Hoandră şi Rareş Bogdan se gudurau“ pe lângă el.

„La terminarea emisiunii, Hoandră şi Rareş Bogdan se gudurau pe lîngă mine, desigur în calitate de gazdă, încercînd să-mi spună că ei sunt băieţi buni şi că n-au nimic cu mine. Tare penibil a fost Rareş Bogdan, noul Gîdea+SRS, la un loc, al presei româneşti. Ajuns acasă, am cerut soţiei toate lămîile pe care le avea în frigider şi le-am mîncat fără zahăr din cauza personajului, în timp ce mă întrebam de ce a coborît atît de jos şi dl. Leca susţinînd că afirmaţiile doamnei Stanciu au fost făcute în 2013, ba pe urmă în 2014, cînd în realitate au fost făcute pe 24 februarie 2015“, a mai spus Băsescu.

„Mi-am dorit să vorbesc despre realităţi şi întîmplări din cei 10 ani de mandat. Organizatorii emisiunii au ratat ocazia să ofere românilor şansa de a primi de la mine informaţii despre decizii şi mecanisme decizionale, lucruri care nu le-au fost spuse niciodată de un preşedinte care a fost consecutiv 10 ani la Cotroceni.Mie îmi pare rău de ratarea acestei ocazii. Poate voi avea altele“, a încheiat Băsescu.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările