Băsescu, despre duelul Udrea - MRU: Ca să nu dea în mine, s-a răcorit ca un adevărat bărbat pe o femeie. Atât poate!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele Traian Băsescu şi Mihai Răzvan Ungureanu FOTO Mediafax
Preşedintele Traian Băsescu şi Mihai Răzvan Ungureanu FOTO Mediafax

Preşedintele Traian Băsescu spune că fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu s-a implicat într-un război politic cu Elena Udrea pentru a fi acceptat de PDL şi de Vasile Blaga.

„Nu comentez disputa, dar am speranţa că MRU ştie ce-i decenţa. Blaga va merge cu MRU şi Predoiu în confruntarea cu Iohannis şi Antonescu. Ca să fie acceptat de Blaga trebuia să-i dea o probă de credinţă şi de antibăsist. Şi ca să nu dea în mine s-a răcorit ca un adevărat bărbat pe o femei. Atâta poate!“, a spus Băsescu.

Liderul Forţa Civică, Mihai Răzvan Ungureanu, a publicat, vineri seară, pe platforma de bloguri „Adevărul“, o scrisoare deschisă adresată preşedintelui PMP, Elena Udrea. MRU şi-a explicat gestul, invocând atacurile frecvente ale liderului PMP la adresa sa. „Nu sunt înclinat spre certuri politice, mai ales când vine vorba de dreapta, spre deosebire de dumneavoastră. Dar cum nu sunt prima oară ţinta unor astfel de declaraţii, cred că e un moment potrivit pentru un răspuns “, şi-a început MRU lunga scrisoare către Udrea.

Replica liderului PMP a venit la mai puţin de 24 de ore. Oarecum surprinsă de gestul lui MRU, Udrea i-a transmis acestuia, tot printr-o scrisoare deschisă, găzduită tot de platforma de bloguri „Adevărul“, şi având titlul „Despre oportunism, aroganţă şi alţi demoni“, că afirmaţiile la adresa sa sunt „nedrepte, pe alocuri mincinoase, şi izvorâte din frustrări personale uriaşe acumulate în ultimii doi ani“. În plus, Udrea susţine că prin aceste atacuri MRU plăteşte, de fapt, preţul necesar pentru a fi inclus în proiectul de fuziune al PDL cu PNL.

Cele două scrisori cuprind o înşiruire de reproşuri pe care cei doi lideri de dreapta, cândva colegi de partid, şi le-au aruncat fără menajamente. Ambii lideri au ţinut să sublinieze că scrisorile nu reprezintă un atac la persoană.

MRU, comparaţie între Dan Voiculescu şi Elena Udrea

Liderul Forţa Civică, Mihai Răzvan Ungureanu, a revenit, diminică, tot pe blogul său de pe „Adevărul“, cu un nou atac acid la adresa Elenei Udrea. În textul postat, MRU a comparat-o pe Elena Udrea cu preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, care, în aceste zile, ar putea afla sentinţa în dosarul ICA, în care este acuzat de fapte de corupţie. Fostul şef SIE susţine că piaţa mediatică a fost invadată de breaking news-uri, în care protagoniştii sunt numai Elena Udrea şi Dan Voiculescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite