Băsescu, despre alianţele din an electoral: PSD îl va recupera pe Ponta. PSD-istul rămâne PSD-ist până închide ochii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos/Octav Ganea
FOTO Inquam Photos/Octav Ganea

Fostul şef al statului, Traian Băsescu, a declarat vineri seară că cei din PSD îl vor recupera pe Victor Ponta, până la urmă. Fostul preşedinte a mai declarat şi că George Maior nu mai are ce căuta în Statele Unite şi că ar trebui să revină în ţară.

"Eu nu îl văd pe Ponta aruncat din familie, până la urmă. Când vor putea, îl vor recupera", a declarat Traian Băsescu, la Realitatea TV.

Întrebat dacă îl mai consideră pe George Maior compatibil cu funcţia de ambasador în Statele Unite, Traian Băsescu a spus că acesta nu mai are ce să caute acolo.

"Nu, trebuie să vină acasă. De altfel, a fost o eroare trimiterea lui acolo. Iohannis a făcut greşeala pe care am făcut-o şi eu, să creadă că un PSD-ist nu rămâne PSD-ist toată viaţa. Şi a trimis la cea mai importantă ambasadă un om instruit, pentru că Maior este om instruit, dar PSD-ist. PSD-istul rămâne PSD-ist până închide ochii. Deci nu îl serveşte pe preşedinte ci pe PSD-ul cât poate. Familia aia este extrem de sudată", a mai spus fostul preşedinte.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite