Băsescu, după condamnarea lui Dragnea: La PSD n-aveţi decât să faceţi ce vreţi, dar, din a treia funcţie în stat, trebuie să pleci acum!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Băsescu îl sfătuieşte pe Liviu Dragnea să demisioneze. Foto: Mediafax.
Traian Băsescu îl sfătuieşte pe Liviu Dragnea să demisioneze. Foto: Mediafax.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a reacţionat joi imediat după ce liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat în primă instanţă la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu. Astfel, liderul PMP a scris, într-o postare pe Facebook, că „o condamnare penală definitivă şi alta în primă instanţă” nu îl mai pot lăsa pe acesta în funcţia de Preşedinte al Camerei Deputaţilor.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a reacţionat rapid, într-o postare pe Facebook, după ce Curtea Supremă a anunţat că liderul PSD Liviu Dragnea a primit o condamnare de 3 ani şi 6 luni la închisoare cu executare în dosarul Angajărilor fictive. Liderul PMP a explicat că Liviu Dragnea trebuie să îşi dea demisia, fiind al treilea om în stat.

„Acum ! Daddy, nu doresc nimănui să fie condamnat, dar tu ai o condamnare penală definitivă şi alta în primă instanţă. Pricepi că nu mai poţi administra discreţionar ţara şi că trebuie să demisionezi din funcţia de Preşedinte al Camerei Deputaţilor (al treilea om în stat)? Acum!

La PSD n-aveţi decât să faceţi ce vreţi, dar, din a treia funcţie în stat, trebuie să pleci acum !”, a scris Băsescu pe Facebook. 

Curtea Supremă a pronunţat joi sentinţele în dosarul „angajărilor fictive” de la Direcţia pentru Protecţia Copilului Teleorman. Astfel, liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu. Şeful PSD a fost achitat pentru fals intelectual. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite