Băsescu: Cei de la PNL pot să ne spună „nene“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / George Calin
FOTO Inquam Photos / George Calin

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, la prezentarea candidaţilor şi programului PMP pentru europarlamentare, că liberalii trebuie să le spună membrilor Mişcării Populare „nene“, pentru că sunt membri în PPE cu cel puţin un an înaintea lor.

„Unii par a fi interesaţi de indemnizaţia de europarlamentar si cam atât. Trebuie să ne luăm în serios misiunea, ca partid europarlamentar, ca partid care face parte din cea mai mare familie europeană. Oricum, colegii de la PNL pot să ne spună nene, că suntem membri în PPE cu cel puţin un an înaintea lor, aşa că-i invităm să-i respecte pe cei mai în vârstă”, a declarat Traian Băsescu citat de Mediafax. 

El a susţinut că în PMP s-a instalat atmosfera fostului PD.

”Eu spun de mult că în acest partid se instalează tot mai mult atmosfera fostului PD, o atmosferă pe care mi-o doresc, o atemosferă care va fi cea care ne va propulsa către rezultate bune.”, a mai spus fostul preşedinte, care este primul candidat pe lista PMP la alegerile europarlamentare.

El a făcut aceste declaraţii la la prezentarea candidaţilor şi a programului Partidului Mişcarea Populară pentru alegerile europarlamentare, care se desfăşoară la Romexpo şi la care participă 7000 de persoane.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite