Băsescu, atac suburban la Iohannis în scandalul salariilor pentru demnitari: „E un papagal fără pene“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul preşedinte Traian Băsescu a publicat, pe contul său de Facebook, un text în care prezintă propria sa teorie referitoare la conflictul izbucnit între premierul Victor Ponta, de o parte şi preşedintele Klaus Iohannis susţinut de vicepremierul Gabriel Oprea, de cealaltă parte. În text, Băsescu lansează un atac dur la adresa lui Iohannis, pe care îl numeşte „papagal fără pene“.

Redăm integral conţinutul postării:

Cînd interesul naţional este să-l faci de rahat pe Iohannis, se procedează după cum urmează:
1. PM Victor Ponta îi promite, la un moment dat, lui Iohannis ca îi va rezolva dorinţa cu triplarea salariului, dar aşteaptă un moment potrivit;
2. Se numeşte în funcţia de PM-interimar un general care se culcă şi se scoală cu interesul naţional în gură;
3. Generalul interimar îi promite preşedintelui că-i poate satisface imediat pofta de triplare a salariului, cu condiţia ca şi preşedintele să susţină public acest lucru;
4. Preşedintele acceptă jocul în timp ce interimarul îl asigură că şi turcitul şchiop este de acord;
5. Preşedintele face declaraţia de susţinere a triplării propriului salariu, interimarul interesului naţional emite OUG prin care se ţine de cuvînt, dar uită să-i spună parvenitului însetat de triplarea salariului că a fost bine împachetat şi introdus într-o capcană;
6. După două zile de dezbatere publică sub un pretext bine regizat, vine turcitul şchiop şi spune: nu mai vreau să-ţi triplez salariul, pentru că nu-i corect faţă de popor.
Şi uite aşa, din interes naţional, un papagal este lăsat fără pene de i se vede târtiţa.
Oprea, Ponta, Mihalache şi Iohannis au jucat toţi într-o piesă bine regizată public, dar numai unul nu a ştiut că rolul său este acela de papagal fără pene.
PS. Dorinţa de parvenire l-a făcut pe papagal să solicite modificări şi dotări care vor depăşi două milioane euro la vila LAC 3. Ce-o să ne distrăm cînd se va afla public că nu se mai poate aloca toată suma, drept pentru care se va declara lucrarea gata, doar că vila nu are montate uşile, geamurile, duşurile şi wc-urile. Să vedeţi cum o să-i piară preşedintelui pofta de a mai cere demisia PM.

Citeşte şi:

PSD dă înapoi în scandalul pe tema salariilor demnitarilor

Purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Firea, afirmă că în ceea ce priveşte decizia referitoare la creşterea salariilor demnitarilor „s-a făcut un joc incorect de către cei din jurul preşedintelui“.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite