Băsescu: În 1990, minerii au ciomăgit cu sârg şi incredibilă violenţă. În 2017, oamenii au demonstrat paşnic, zile în şir

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a făcut, joi, într-un mesaj pe Facebook, o comparaţie între iunie 1990 şi februarie 2017, spunând că, oricât sunt unii de cârcotaşi, trebuie să recunoaştem că progresul României şi al românilor este enorm şi ireversibil. În timp ce minerii „au ciomăgit cu sârg“, manifestanţii de acum au protestat „paşnic“.

„Arc peste timp. De la Iunie 1990 la Februarie 2017. În Iunie 1990 Domnul Preşedinte Ion Iliescu mulţumea la ROMEXPO minerilor cu lămpaşe (nu cu telefoane) că au venit în Bucureşti şi au ciomăgit cu sârg şi incredibilă violenţă, pe bucureştenii protestatari din Piaţa Universităţii, care cereau democraţie. Atunci, manipularea se făcea de profesionişti ai dezinformării prin TVR Liberă”, scrie Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.

Traian Băsescu menţionează că, în februarie 2017, „domnul preşedinte Klaus Iohannis mulţumea în Parlament bucureştenilor cu telefoane (nu cu lămpaş) care au îndurat frigul pentru a demonstra paşnic, zile în şir, la Piaţa Victoriei pentru a apăra principii democratice”.

Liderul PMP aminteşte că acum oamenii s-au strâns chemându-se unii pe alţii pe Facebook. „Oricât sunt unii de cârcotaşi, trebuie să recunoaştem că progresul României şi al românilor este enorm şi ireversibil”, este concluzia lui Traian Băsescu.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite