Barroso a ajuns la Guvern pentru a discuta cu Ponta, înainte de Congresul PPE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ponta şi Barroso s-au întâlnit la Bruxelles pe 28 iunie
Ponta şi Barroso s-au întâlnit la Bruxelles pe 28 iunie

Preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a ajuns la Palatul Victoria pentru o discuţie cu premierul Victor Ponta, oficialul european urmând să participe apoi la Congresul Partidului Popular European (PPE), organizat la Bucureşti.

Premierul Victor Ponta a declarat anterior că principala temă a discuţiei pe care o va avea, miercuri, cu şeful CE va fi rezolvarea problemelor legate de absorbţia fondurilor europene.

Premierul Victor Ponta va avea, miercuri, la sediul Guvernului, o întrevedere cu preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, oficialul european fiind prezent la Bucureşti pentru a participa la Congresul Partidului Popular European (PPE).

El a precizat că va mai discuta cu preşedintele Comisiei Europene despre calendarul aderării la Schengen, alocările în exerciţiul bugetar 2014-2020, integrarea socială a romilor, precum şi despre o procedură transparentă de numire a procurorului general şi a şefului DNA.

Primul-ministru a arătat că e nevoie totodată de o procedură legală de numire a şefului DNA şi procurorului general, care să nu mai permită "atâtea jocuri politice".

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite