Barna, mesaj către Iohannis: Respingeţi propunerile de astăzi ale premierului şi puneţi capăt acestui târg de parlamentari şi de miniştri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / George Calin
FOTO Inquam Photos / George Calin

Liderul USR, Dan Barna, îi cere preşedintelui Klaus Iohannis să respingă propunerile de miniştri făcute de Viorica dăncilă şi să pună ”capăt acestui târg de parlamentari şi de miniştri”.

„Domnule preşedinte Iohannis, respingeţi propunerile de astăzi ale premierului Viorica Dăncilă şi puneţi capăt acestui târg de parlamentari şi de miniştri. Viorica Dăncilă trebuie să vină în Parlament. Fac apel la partidele de opoziţie să semneze pactul pentru anticipate şi să începem acest proces cu moţiunea de cenzură. Este timpul să ne întoarcem la oameni!”, a scris, miercuri, pe Facebook, liderul USR, Dan Barna.

Premieurl Viorica Dăncilă a anunţat miercuri că nominalizează în Guvern reprezentaţi ALDE la Mediu - Graţiela Gavrilescu, Energie - Ion Cupă, Relaţia cu Parlamentul - Ştefan Băişanu.

Dăncilă a mai anunţat că va trimite preşedintelui Klaus Iohannis şi nominalizarea lui Dan Chirilă la MAI şi pe cea a Cameliei Gavrilă la Educaţie.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite