Barna, întrebat dacă-şi dă demisia după rezultatul USR-PLUS de la parlamentare: Sunt un luptător, nu o să renunţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Barna Inquam Photos/Lavinia Cioaca
Dan Barna Inquam Photos/Lavinia Cioaca

Întrebat într-o intervenţie de la Digi24 dacă îşi dă demisi aca urmare a rezultatului obţinut la alegerile parlamentare, liderul USR Dan Barna a explicat că este mulţumit de rezultat, adăugând că „sunt un luptător, nu o să renunţ”.

„Din momentul în care am intrat în politică am încetat să mă mai tem pentru o decizie. Sunt un luptător, nu o să renunţ, rezultatul de aseară pentru noi ne confirmă că suntem forţa modernizatoare de care e nevoie în modernizarea României.

O să fac tot ce pot ca USR PLUS să fie într-o poziţie cât mai bună în următorii patru ani. Ne doream un rezultat mai bun, dar am dublat numărul de parlamentari, ceea ce arată că suntem pe drumul corect. Mesajul de reformă este necesar şi trebuie să se susţină. Vom analiza acest rezultat care aşază USR PLUS în poziţia de a fi partener pentru guvernare", a declarat Dan Barna la Digi24.

Mai mulţi simpatizanţi USR au cerut duminică seara demisia lui Dan Barna de la şefia USR, în comentarii la mesajul video al acestuia postat pe pagina sa de Facebook, după apariţia exit-poll al CURS-Avangarde care arată că USR-PLUS este în jurul procentului de 15% la alegerile parlamentare de duminică. „Din punctul de vedere al USR-PLUS pot să spun că este un rezultat istoric”, preciza în video Barna, aflat în izolare din cauza infectării cu noul coronavirus.

De altă parte, purtătorul de cuvânt al USR-PLUS, Ionuţ Moşeanu, a răspuns vocilor care cer demisia lui Barna explicând că, spre deosebire de alte partide, în USR există o democraţie internă. „Vom face o analiză”, a mai adăugat Moşteanu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite