Barna: Cât de disperat eşti Ludovic? Nu iese guvernarea doar cu PMP şi UDMR?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul USR Dan Barna are o postare dură pe Twitter la adresa liderului PNL, premierul Ludovic Orban,după ce acesta a sugerat că voturile USR au contribuit la numirea lui Florin Iordache la conducerea Consiliului Legislativ.

”Cât de disperat eşti Ludovic? Nu iese guvernarea doar cu PMP şi UDMR? Atât de prost arată sondajele încât să ajungi la minciuni atât de ordinare despre USR?”, a scris Barna pe Twitter.

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri, referindu-se la desemnarea lui Florin Iordache la şefia Consilului Legislativ, că aceasta arată o dată în plus că majoritatea PSD din acest parlament trebuie să plece acasă.

El a susţinut că singurii parlamentari care au votat cu candidatul susţinut de PNL Augustin Zegrean au fost cei de la PNL. El a anunţat că după alegeri vor fi reformate toate instituţiile statului şi vor fi alungaţi ”toţi politrucii PSD plantaţi împotriva bunului simţ”.

Liderul USR, Dan Barna, afirmă, miecuri, că ideea că USR ar fi votat pentru ca Florin Iordache să ajungă preşedinte la Consiliul Legislativ este ”absurdă” şi acuză PNL că a avut parlamentari care au votat în favoarea acestuia. Barna consideră că ”numirea lui Florin Iordache este o ruşine şi o palmă pentru statul român”.

El a lăsat să înţeleagă că Florin Iordache ar fi fost sprijinit pentru a ajunge în fruntea Consiliului Legislativ şi de către parlamentarii USR.

“PNL a avut candidat pe domnul Zegrean şi toate voturile pe care le-a obţinut domnul Zegrean sunt voturilor PNL. (…) După cum arată rezultatele, nu există altă posibilitate. Dacă ne uităm la voturile obţinute de Iordache şi la voturile candidatului USR la vicepreşedintele Consiliului Legislativ, asta e concluzia care se poate trage”, a explicat Orban.

El a menţionat că singurii parlamentari care au votat cu Augustin Zegrean pentru preşedinţia Consiliului Legislativ au fost cei de la PNL.

 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite