Bamboo, furnizor de experţi parlamentari. Cine e noua consilieră a finului lui Ponta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fostă angajată a clubului Bamboo din Bucureşti a fost angajată de finul lui Victor Ponta, deputatul PSD Marius Manolache, pe post de consilieră la Parlament. Tânăra de la cabinetul lui Manolache s-a lăudat cu legitimaţia de noul loc de muncă într-o poză pe Facebook unde a pus şi comentariul „Gata cu discuţiile în trafic!”. În urma mediatizătii scandalului, deputatul PSD a concediat-o.

Ornella Borozan, fostă angajată a clubului Bamboo, a ajuns consilieră a deputatului Marius Manolache, finul premierul Victor Ponta. Tânnăra a intrat în atenţia presei în momentul în care a publicat pe contul ei de Facebook mai multe poze cu legitimaţia de Parlament, alături de comentariul „Gata cu discuţiile în trafic!“, potrivit PRO TV. 

image

FOTO Facebook Ornella Borozan / PRO TV

Odată cu mediatizarea subiectului, fosta consilieră a fost dată afară, potrivit spuselor lui Manolache.„Legitimaţia de consilier şi permisul de parcare de la Parlament nu e un privilegiu. Din punctul meu de vedere este o onoare, pentru că lucrezi pentru comunitate. N-a înţeles şi a plecat acasă", a spus deputatul, citat de Mediafax.

În plus, finul lui Ponta a subliniat angajarea s-a făcut în baza CV-ului ei, în care menţionează că absolvit o facultate şi ştie două limbi străine, pentru ca ulterior, să se răzgândească şi să recunoască faptul i-ar fi fost recomandată de anumiţi „prieteni", potrivit aceleiaşi surse.

image


Onnella Borozan, consiliera lui Marius Manolache pentru o zi. FOTO Facebook Ornella Borozan

Manolache a negat că aspectul fizic al tinerei ar fi contribuit la angajarea acesteia, acest detaliu fiind „o întâmplare“. 

Întrebat dacă aspectul ei fizic a avut o contribuţie la angajarea ei, deputatul a negat, dar a spus că i s-a părut „plăcută". „Nu are nicio legătură aspectul fizic. E o întâmplare. (...) Era drăguţă, nu v-a plăcut? Bănuiesc că v-a plăcut. Mi mi-a fost plăcută, nu m-am gândit la altceva în afară de a o angaja şi atât", a mai spus acesta citat de Mediafax. 

Deputatul Marius Manolache a repetat faptul că o singură zi i-a fost tânăra angajată. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite