Baconschi vrea unitate în diversitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prim-vicepreşedintele PDL Teodor Baconschi a declarat, astăzi, în legătură cu Iniţiativa Civică de Centru-Dreapta anunţată de Mihai Răzvan Ungureanu, că trebuie strânse laolaltă în jurul PDL toate forţele politico-civice de dreapta.

"Îl cunosc bine pe Mihai Răzvan Ungureanu, îl apreciez şi sunt convins că va avea succes în politică şi în efortul de coagulare al tuturor forţelor de centru-dreapta. Cred că societatea românească va reacţiona corect. Vom strânge laolaltă în jurul PDL, pentru că este principalul partid de centru-dreapta ce va rămâne, toate forţele politico-civice, cele noi care se vor manifesta în următoarele luni. Există o asemenea aşteptare", a precizat Teodor Baconschi.

Baconschi a adăugat că aşteaptă paşii pe care Mihai Răzvan Ungureanu îi va parcurge şi că el consideră că Ungureanu este în continuare un aliat al PDL.

"E nevoie de unitatea dreptei în diversitate, în interiorul bazinului nostru electoral. E loc pentru toată lumea, e nevoie de coagularea forţelor de dreapta pentru ca reformele să continue", a mai spus Teodor Baconschi.

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu se gândeşte să constituie o asociaţie, care s-ar putea numi Iniţiativa Civică de Centru-Dreapta, el opinând totodată că este nevoie de o regrupare a dreptei în jurul câtorva principii pe care le poate exprima o platformă comună.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite