Baconschi: „Nu mai sper nimic de la PDL, putregaiul intern e prea mare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul ministru de externe Teodor Baconschi apreciază, pe Facebook, că Traian Ungureanu i-a transmis un mesaj într-un limbaj nedemn de un om cu pretenţii de intelectual şi menţionează că el nu mai speră nimic de la PDL, pentru că „putregaiul intern e prea mare“.

„Fostul meu prieten, Traian Ungureanu, ne invită pe mine şi pe Cristian Preda să plecăm din PDL. O face într-un limbaj nedemn de un om cu pretenţii de intelectual trăit atâţia ani la Londra şi, mai nou, Bruxelles. Traian Ungureanu: stai liniştit! Blaga te va pune pe listă la europarlamentarele de la anul. L-ai servit, zelos, ani de zile. Iar nedoriţii tăi prieteni, oameni cu care ai împărţit cândva aceleaşi idei şi valori, vor pleca din PDL şi fără invitaţia ta. După cum vezi, nu te-am judecat public şi nici nu ţi-am adresat insulte. Ai făcut-o singur, cu asupra de măsură“, scrie Teodor Baconschi pe Facebook.

Totodată, fostul lider PDL precizează că nu mai speră nimic de la PDL.

„Eu nu mai sper nimic de la PDL. Am făcut tot ce a depins de mine şi de prietenii mei pentru a face din acest partid o forţă reală de dreapta. Am fost respinşi pe toată linia. Putregaiul intern e prea mare. Nu mai poţi opera un corp politic atins de metastaze“, susţine Baconschi.

Europarlamentarul PDL Traian Ungureanu le-a cerut colegilor săi de partid Teodor Baconschi şi Cristian Preda să plece din PDL, „dacă le este lehamite“ de partid.

El s-a arătat nemulţumit de declaraţiile şi criticile acestora la adresa PDL.

„Teodor Baconschi a dat peste cap agenda dreptei. Lumea aşteaptă totuşi o lămurire. Ce vine mai întâi: teoria dreptei sau discuţia despre destinaţia boscheţilor din Parcul Herăstrău? Cristi Preda, un alt membru care nu s-a dat plecat din oribilul PDL, vorbeşte de PDL ca partid anti-Băsescu. Asta e culmea! Tu loveşti, tu dai cu capul în gură, tu dai cartonaş roşu! Atenţie la penibil!“, a mai spus Traian Ungureanu.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite