FOTO VIDEO Băiatul lui Dragnea s-a însurat cu scandal. Surse: Firea nu a fost la nuntă. Care e motivul supărării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Valentin Dragnea, fiul liderului PSD Liviu Dragnea, s-a căsătorit duminică. Petrecerea a avut loc la Palatul Snagov, unde au fost invitaţi toţi parlamentarii şi primarii importanţi ai PSD. Naş a fost Sorin Paul Stănescu, afacerist cu greutate în domeniul agricol şi veterinar, prieten de familie cu Dragnea. De frica huiduielilor, liderul PSD a mutat cununia religioasă de la biserica Sfântul Elefterie din centrul Capitalei la capela de la Snagov.

UPDATE Potrivit unor surse politice, primarul Capitalei, Gabriela Firea, deşi a oficiat cununia civilă, nu a participat la nunta lui Dragnea junior. Motivul? Firea e supărată că liderii PSD aruncă vina pe prefectul Capitalei, Speranţa Cliseru, pentru violenţele de la mitingul diasporei. Speranţa Cliseru a fost consilierul Gabrielei Firea înainte să fie numită prefect.

GALERIE FOTO

UPDATE Câţiva protestatari i-au întâmpinat pe nuntaşi cu mesaje anti-PSD. „Nuntă cu penali”, „M... PSD”, „Casă cu gratii pentru tată socru”, „Fără penali” sunt mesajele de pe pancartele protestatarilor.

image
image

UPDATE Liviu Dragnea i-a omenit pe jurnalişti cu fursecuri, sucuri şi apă minerală. ( Foto: Adevărul). 

image

UPDATE Primele imagini de la cununia civilă a lui Dragnea Jr, potrivit stiripesurse.ro

image

UPDATE Cununia religioasă ar putea avea loc la o altă biserică, nu la Sfântul Elefterie, pentru a evita huiduielile protestatarilor. Slujba era programată la ora 17.30. Cu o oră înainte de cununie, în faţa bisericii Sfântul Elefterie nu e nimeni.

***

Codrin Ştefănescu, secretar general adjunct al PSD, a declarat că este „o nuntă fără dar”. 

”Am pregătit un mic cadou pentru el sau ea care se va naşte. Sunt lucruri strict româneşti, tradiţionale. Liviu Dragnea e pregătit, psihologic, să fie bunic. Dar, nu ştiu dacă e însărcinată. Nu e o nuntă cu dar. Ne vom distra până în zori, eu voi rămâne până dimineaţă, vom petrece româneşte. I-am promis ginerelui că nu vom face politică, ci ne vom distra, vom dansa şi vom bea”, a spus Codrin Ştefănescu la Antena 3.

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat, sâmbătă, pentru Mediafax, că şi-a schimbat data vacanţei pentru a fi alături de liderul partidului, Liviu Dragnea, la nunta fiului acestuia, Valentin.

”Am schimbat data vacanţei pentru a fi alături de el în momentele astea, când singurul lui fiu, că mai are o fată, se căsătoreşte şi sigur că voi fi prezent cu mare drag. Domnul preşedinte a făcut invitaţiile, era normal fiind socrul mare, dar nu ştiu către cine a făcut, eu cred că a chemat în primul rând prietenii, oamenii care sunt apropiaţi din partid şi pe vechii lui camarazi. Sigur că a invitat persoane din partid pe care a crezut dânsul că vrea să le aibă alături la evenimentul acesta. Nu vă închipuiţi că a chemat toată floarea cea vestită a întregului PSD, nu a chemat aşa cum a fost vehiculat prin presă că vor fi toţi miniştrii mari, tot primarii de municipii, toţi preşedinţii de Consilii Judeţene, nici pe departe. Cei care au fost invitaţi cred că vor veni toţi”, a declarat pentru Mediafax Cătălin Rădulescu.

Fiul lui Liviu Dragnea, Valentin Ştefan Dragnea, se însoară, pe 26 august, cu Gina Alexandra Tătulescu, fostă participantă la Miss Universe România (foto), şi care e fiica preotului Dionis Tătulescu. Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a invitat la nunta fiului său, care va avea loc duminică, sute de politicieni. Potrivit mai multor surse G4Media.ro, la petrecerea de la Palatul Snagov au fost chemaţi, în bloc, toţi parlamentarii şi europarlamentarii PSD (peste 200), toţi miniştrii guvernului Dăncilă (28), toţi preşedinţii social-democraţi de Consilii Judeţene (31), toţi liderii de organizaţii judeţene (47) precum şi primarii de municipii reşedinţă de judeţ ai PSD (20). În total, peste 350 de persoane numai din partidul condus de Dragnea, la care se adaugă politicienii din alte formaţiuni, invitaţi personal.

Protestatarii din Piaţa Victoriei s-au autoinvitat la cununia religioasă şi au organizat chiar un eveniment pe Facebook, acolo unde şi-au anunţat deja prezenţa câteva mii de persoane.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite