Averea lui Nicuşor Dan: un teren intravilan în Predeal, o maşină fabricată pe vremea comunismului şi 9.000 de euro în cont

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicusor Dan FOTO Mediafax
Nicusor Dan FOTO Mediafax

Candidatul dreptei la Primăria Capitalei Nicuşor Dan are p avere modestă faţă de principalii săi competitori. Potrivit declaraţiei de avere consultată de Adevărul, acesta nu deţine terenuri, nici măcar o locuinţă şi trăieşte din indemnizaţia de deputat.

Conform documentului consultat de Adevărul, candidatul dreptei nu deţine terenuri şi nici măcar o locuinţă. Are în schimb un autoturism Citroen vechi, fabricat în 1986 şi un teren intravilan cumpărat în anul 2007, parţial prin credit ipotecar, în zona Cioplea, Predeal, de 7.460 mp.

În contul bancar Nicuşor Dan are 9.000 de euro însă pe de altă parte are şi datorii totale de 85.000 de euro.

Candidatul independent la Primăria Capitalei (susţinut de PNL şi USR PLUS) a primit din donaţii suma totală de 81.000 de euro, dintre care, cea mai mare parte - 76.000 de euro - de la fondatorul Bitdefender, Florin Talpeş.

La capitolul venituri Nicuşor Dan are trecută doar indemnizaţia primită de la Camera Deputaţilor, care anul trecut i-a adus 130.000 de lei (26.700 de euro), adică 10.800 de lei pe lună (2.200 de euro).

Gabriela Firea, bijuterii şi tablouri de un sfert de milion de euro

De partea cealaltă, principalul său contracandidat, Gabriela Firea, este unul dintre cei mai avuţi competitori înscrişi în cursa pentru Bucureşti. Împreună cu soţul său, primarul oraşului Voluntari Florentin Pandele, Firea deţine mai multe terenuri, conturi bancare precum şi bijuterii şi obiecte de artă care însumează nu mai puţin de 240.000 de euro.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite