Au obosit. Zece deputaţi au solicitat mai multe zile de concediu cu plată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a aprobat, luni, cererile de concediu cu plată pentru zece deputaţi, secretarul Camerei Ioana Bran afirmând că aceştia îşi fac solicitările de concediu pe motive personale, fiind dreptul fiecăruia să beneficieze de aceste zile.

Cererile de concediu cu plată care au fost aprobate în şedinţa de luni a Biroului Permanent aparţin următorilor deputaţi: Victor Paul Dobre, Florin Roman, Biro Zsolt-Istvan, Nicolae Bănicioiu, Alexandru Rădulescu, Ştefan Alexandru Băişanu, Vasile Cristian Achiţei, Laurenţiu Dan Leoreanu, Viorica Cherecheş şi Cătălin Predoiu.

Întrebată ce se întâmplă că foarte mulţi deputaţi îşi iau comcediu cu plată în această perioadă, Ioana Bran a spus că este dreptul fiecăruia să beneficieze de aceste zile.

„În fiecare sesiune, fiecare deputat are dreptul la opt zile de concediu, aceştia îşi fac solicitările de concediu pe motive personale, e dreptul fiecăruia de a beneficia de aceste zile. Noi doar aprobăm sau nu aprobăm. Am avut 10 solicitări din partea unor doamne şi domni deputaţi pentru zile de concediu – 2-3 zile în perioade diferite. Concediile sunt cu plată”, a răspuns secretarul Camerei Deputaţilor.

De asemenea, întrebată despre iniţiativele legislative, în condiţiile în care pe ordinea de zi a plenului figurează multe respingeri, Ioana Bran a afirmat: „Sunt şi iniţiative, avem o notă cu iniţiative pentru care rapoartele au fost depuse”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite