Atacuri reciproce între PNL şi Gabriela Firea: „Cheltuie banii bucureştenilor pe salarii şi publicitate“; „PNL blochează activitatea administraţiei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hilde Brandl, preşedintele Organizatiei Oamenilor de Afaceri din PNL Bucureşti, susţine ca primarul general, prin structurile aflate în subordine, „cheltuie banii bucureştenilor pe salarii şi publicitate", politicianul reacţionând după ce Gabriela Firea a declarat că PNL, din motive „pur politicianiste“ şi pentru a bloca activitatea administraţiei“ nu votează anumite proiecte.

Reprezentanta liberalilor, Hilde Brandl, a reacţionat dur la declaraţiile Gabrielei Firea. „Companiile municipale înfiinţate de doamna primar Gabriela Firea dupa modelul descoperit probabil la Moscova vor avea în 2018 un buget total de peste 1,2 miliarde de dolari, însă supriză, aproape o treime din aceşti bani se duc către plata salariilor", a sustinut Hilde Brandl.

Aceasta acuză caă modul în care sunt cheltuiti banii îi sugerează ca miza înfiinşării acestor companii a fost mai ales acela de a oferi „sinecuri membrilor de partid“. sau unor persoane venite din administraţia Colunatriului. „Acest lucru este demonstrat inclusiv de faptul ca numerosi directori ai acestor companii au venit din Primăria Voluntari, acolo unde primar este domnul Pandele", explica Brandl.

Gabriela Firea l-a  acuzat pe liderul PNL Bucureşti, Cristian uşoi, că  se opune din motive politice unor proiecte care aduc măsuri concrete pentru Capitală, cu toate că tot timpul spune că e nevoie urgenţă de aceste măsuri. Primarul a adăugat că îl va propune pe Buşoi pentru titlul de „cetăţean de dezonoare al Capitalei”.

„Am aflat cu stupoare că preşedintele PNL Bucuresti, Cristian Busoi, pune presiune pe consilierii generali PNL să voteze împotriva acestor proiecte, din motive pur politicianiste şi doar cu scopul de a bloca activitatea actualei administraţii. Nu este firesc ca în Bucureştiul anului 2018, ambiţiile marunte ale unui om politic să blocheze activitatea unui oraş şi să afecteze în mod direct viaţa a milioane de oamen”, a afirmat Firea.

Municipalitatea arată că un vot negativ al proiectelor ar putea avea consecinţe grave asupra calităţii serviciilor publice.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite