Atac fără precedent al unui deputat PSD la adresa lui Dragnea după „mazilirea“ lui Şerban Nicolae. „Eu sunt un om liber. Nu vorbesc doar în baie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu a avut, miercuri seară, un atac dur la adresa liderului social-democrat Liviu Dragnea, după ce preşedintele PSD şi conducerea naţională a partidului au decis să-l lase pe Şerban Nicolae fără funcţiile de lider de grup şi preşedinte al Comisiei juridice din Senat.

Liviu Pleşoianu şi-a exprimat nemulţumirea faţă de Liviu Dragnea şi deciza PSD în direct la România TV. Social-democratul a invocat faptul că în PSD sunt probleme mari şi alegerea lui Robert Cazanciuc pentru şefia Comisiei juridice a Senatului nu e bună. 

„Şerban Nicolae a fost o voce fara compromisuri. Să îl matrăşeşti pe Şerban Nicolae şi să îl pui pe Robert Cazanciuc. Când era ministru al Jusţitiei nu pot să uit cum s-a comportat. Nu suntem roboţi, de aia suntem acolo să avem pareri. Nu uit că, Cazanciuc a fost purtător de cuvânt al doamnei Kovesi. Se înâamplă ceva rău în PSD. Se fetisizează programul de guvernare. Eu sunt un om liber. Nu vorbesc doar in baie. Îi recomand lui Liviu Dragnea şi CEX-ului să evalueze reacţiile susţinătorilor PSD din ultimele ore“, a spus Pleşoianu, citat de stiripesurse.ro, care a făcut aluzie la o remarcă mai veche a şefului său de partid. 

„Păreri personale putem avea fiecare dintre noi în baie sau în alte locuri“, declara Dragnea în urmă cu săptămână referitor la faptul că Şerban Nicolae nu ar fi respectat linia partidului. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite