Atac al lui Ponta dupa ce Marcel Vela a decis să lupte cu coronavirusul punând imnul în megafoanele maşinilor de poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Din maşinile de poliţie răsună imnul de ţară
Din maşinile de poliţie răsună imnul de ţară

Victor Ponta îl atacă pe Marcel Vela printr-un mesaj de Facebook în care se întreabă ironic dacă difuzarea imnului în magnetofoanele maşinilor de poliţie este soluţia ministrului de interne pentru pandemie.

După ce Ministerul Afacerilor Interne a anunţat pe pagina de Facebook că, începând de sâmbătă, maşinile Poliţiei, Jandarmeriei şi Poliţiei de Frontieră care patrulează ziua vor difuza, prin sistemul de avertizare acustică, primele trei strofe ale Imnului de Stat, liderul Pro România, Victor Ponta, se întreabă ironic dacă aceasta este soluţia ministrului de Interne pentru pandemie. Ponta susţine că sâmbătă, doar prin Vama Nădlac au intrat în ţară peste 3.000 de persoane venite din Italia si Spania, care au plecat acasă, pentru că nu mai sunt locuri în carantină.

El prezintă şi un document despre care afirmă că este chiar decizia prin care ministrul de Interne Marcel Vela instituie măsura referitoare la Imnul de Stat.

image

„Aceata este soluţia Ministrului de Interne pentru Pandemie??? Să ne cânte maşinile MAI imnul? Urmează slujbe stradale ? Dvs ce opinie aveţi?  În timp ce ascultăm imnul la maşinile MAI azi doar prin Vama Nadlac au intrat în ţară peste 3.000 de persoane venite din Italia şi Spania! Care au plecat acasă-că nu mai sunt locuri în carantină!”.

Ponta subliniază că în opinia sa „patriotism înseamnă să îţi dotezi personalul medical cu echipamente de protecţie”, să salvezi firmele româneşti nu băncile străine şi ”să nu faci contracte cu firme fantomă la preţuri triple pentru măşti şi mănuşi medicale”.

   „Acum că am aflat că e suficient să cânţi imnul că să te declari patriot!”, conchide Ponta, publicând şi un document prezentat ca fiind cel prin care se instituie măsura referitoare la Imnul de Stat.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite