Atac grobian al unui deputat AUR la adresa lui Nicolae Raţiu, fiul fostului fruntaş ţărănist Ion Raţiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul Dumitru Viorel Focşa alături de George Simion. FOTO Arhivă personală Dumitru Viorel Focşa
Deputatul Dumitru Viorel Focşa alături de George Simion. FOTO Arhivă personală Dumitru Viorel Focşa

Dumitru Viorel Focşa, deputat AUR de Constanţa, a reacţionat prin cuvinte jignitoare la adresa lui Nicolae Raţiu, fiul fostului fruntaş ţărănist Ion Raţiu, după ce partidului Alianţa pentru Unirea Românilor i s-a cerut să nu mai folosească imaginea lui Ion Raţiu.

Reacţia deputatului AUR a venit exact la mesajul publicat pe Raţiu Democracy Center, după ce o doamnă salută luarea de poziţie a fiului lui Ion Raţiu. 

Dumitru Viorel Foşca spunea că decizia „era morală şi corectă după morala USR”. În plus, deputatul AUR adăuga:„Noaptea minţii! Face de râs familia Raţiu acest retardat!”, potrivit Realitatea.net. Între timp deputatul a şters comentariul său

Focşa, de profesie inginer, este la primul mandat de deputat în Parlamentul României.Poziţionarea deputatului AUR a venit în urma apelului făcut de Nicolae Raţiu. 

Dumitru Viorel Focsa FOTO Facebook Ratiu Democrary Center

Captură Realitatea.net 

„Solicit partidului Alianţa pentru Unirea Românilor să şteargă postarea în care imaginea lui Ion Raţiu este utilizată alături de identitatea vizuală a partidului AUR şi să evite în viitor orice astfel de asociere a lui Ion Raţiu cu simbolurile, doctrina şi imaginea partidului. Ion Raţiu nu a susţinut niciodată poziţii bazate pe discriminarea semenilor cu credinţe, valori, principii sau indicatori identitari diferiţi (etnie, religie etc.). Ion Raţiu a susţinut o societate democratică deschisă, tolerantă, unită, în defavoarea propagării unor idei care dezbină şi incită la ură”, precizează Nicolae Raţiu în mesajul său.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite