Aşteptăm poziţia AFDPR

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vinerea trecută a fost ziua în care PSD şi-a dat, mai mult, mai mizer şi mai lăbărţat ca niciodată, măsura ticăloşiei sale.

S-a putut vedea cu ochiul liber că partidul creat la începutul anului 1990 de criminalul Ion Iliescu spre a-i servi drept vehicul electoral şi punerea în aplicare a planurilor bazate pe ordinele de la Kremlin vizând păstrarea României în cadrele glasnost-ului şi ale perestroikăi este acum în totalitate subordonat dorinţei de a scăpa de la pedeapsa cu închisoarea a inculpatului de rang înalt, numitul Dragnea Nicolae Liviu.

După ce a anunţat că la consultările de la Cotroceni cu preşedintele Iohannis îi va trimite pe plagiatorii dovediţi Florin Iordache şi Şerban Nicolae, dar şi pe  Eugen Nicolicea, traseistul politic care a devenit licenţiat în Drept graţie serviciilor contra-cost ale Universităţii “Spiru Haret”, PSD a schimbat pe neaşteptate componenţa delegaţiei. L-a menţinut drept conducător al acesteia pe dl. Nicolicea, unul dintre cei mai performanţi pesedişti la capitolul Mitocănie, şi i-a adăugat pe doi foşti deţinuţi politici pe nume Ion Muntean şi Marin Iancu. Manipulându-le malefic suferinţa, transformându-i într-o cumplită rotiţă în consistentul mecanism de mistificare a adevărului, de inducere a ideii că s-ar putea vreodată pune semnul egalităţii între suferinţa celor care au plătit pentru îndrăzneala de a se opune fărădelegilor comunismului  şi de a-i spune “nu” lui Nicolae Ceauşescu şi cei care au avut şi au probleme cu justiţia după 1989. Printre ei la loc de frunte situându-se chiar laşii Dragnea Nicolae Liviu şi Popescu-Tăriceanu. Inşii care conduc azi sfidător cele două Camere ale Parlamentului României.

Şi pentru că ofensa adusă însăşi ideii de rezistenţă anti-comunistă să fie desăvârşită, PSD a mers încă şi mai departe. I-a dus seara pe cei doi bătrâni marcaţi de ani, de suferinţe şi de boli în studiourile Antenei 3, Televiziune al cărei patron, fie şi prin intermediari, continuă să rămână securistul Felix Voiculescu. Toată acest complex de operaţiuni descalificante găsându-şi lăudătorul în jurnalistul contra cost Cornel Nistorescu care a adus ode manipulării pesediste într-un jegos editorial din ilizibillul Cotidianul.

Programul zilei de vineri a fost completat de pretinsul mega-miting PSD organizat la Craiova de d-na Lia Olguţa Vasilescu, formată la şcoala politică pestilenţialo-securistă a între timp repauzatului Corneliu Vadim Tudor, şi de prinţul consort Claudiu Manda. Acolo numitul Dragnea Nicolae Liviu a făcut ba glumiţe, ba anunţuri matrimoniale, ba a trecut la ameninţări pe faţă fie la adresa justiţiei, fie vizându-i pe cei care nu i se vor supune lui şi PSD. Transformat de el şi de cei care compun actuala conducere a partidului într-o organizaţie politică cu un cert, indubitabil caracter terorist.

M-am uitat doar din când în când la ceea ce transmiteau televiziunile de ştiri din respectivul mega-miting de la Craiova. Eram ocupat cu citirea unei cărţi senzaţionale, recent reapărută la editura bucureşteană Humanitas. E vorba despre La început a fost sfârşitul a extraordinarei, fabuloasei Adriana Georgescu. O primă parte a cărţii reface imaginea Bucureştiului, dar şi a ţării în primele luni de după 23 august. Din vremea guvernării generalului Rădescu. Avem de-a face cu o preţioasă mărturie despre operaţiunea de comunizare a ţării care a început la ordinele şi cu sprijinul lui Stalin chiar din ziua de 24 august.

Comparaţia cu ceea ce se întâmplă astăzi, cu operaţiunile de forţă ale PSD este mai mult decât izbitoare. Cred că dacă ar citi cartea cei doi foşti deţinuţi politici deveniţi ostateci ai PSD îşi vor da seama ce cauţionează.

 Oare ce gândeşte despre toate acestea conducerea AFDPR?

Comentariu apărut concomitent pe site-ul contributors. ro şi pe blogurile adevărul.ro

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite