Arnold Schwarzenegger vine în România la invitaţia premierului Ponta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Victor Ponta a stat lângă Arnold Schwarzenegger FOTO Facebook
Premierul Victor Ponta a stat lângă Arnold Schwarzenegger FOTO Facebook

Cunoscutul actor austriac Arnold Schwarzenegger va veni în România la invitaţia premierului Victor Ponta, lansată joi, la Viena, în cadrul unui conferinţe pe tema energiei regenerabile şi sustenabilităţii.

„Am vorbit şi l-am şi convins şi o să vină în România, pentru că în spatele celebrităţii sale poţi să mergi cu idei extraordinare cum e cea de astăzi. Şi el, de altfel, este foarte conştient că e cunoscut în toată lumea din filme. A zis: «mă folosesc de faptul că sunt cunoscut în toată lumea pentru filme, ca să promovez un subiect în care cred foarte tare, cel al viitorului energetic»”, a declarat, joi, premierul Victor Ponta.

Data vizitei îndrăgitului actor nu a fost încă fixată, premierul Ponta afirmând că aceasta va fi convenită în funcţie de programul fostului guvernator al statului american California.

Conferinţa R20 de la Viena, la care s-au întâlnit Victor Ponta şi Arnold Schwarzenegger, este organizată sub patronajul cancelarului Austriei, Werner Faymann. R20 este o structură creată de fostul guvernator Schwarzenegger pentru a sprijini diferite comunităţi să implementeze proiecte de dezvoltare durabilă faţă de mediu.

Printre participanţii la reuniunea de la Viena se numără Gustaf Nobel, preşedintele „Nobel Sustainability Trust”, Jose Manuel Barroso, preşedintele Comisiei Europene, membri ai guvernelor UE, specialişti în protecţia mediului, reprezentanţi ai mediului academic şi ai unor importante companii europene.

La conferinţa R20 de la Viena premierul Victor Ponta este însoţit de ministrul Mediului, Rovana Plumb.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite