Armand, noi explicaţii privind scandalul numărării voturilor la S1: „Tudorache e gata să dea foc democraţiei”. PSD cere anularea alegerilor în Bucureşti

Armand, noi explicaţii privind scandalul numărării voturilor la S1: „Tudorache e gata să dea foc democraţiei”. PSD cere anularea alegerilor în Bucureşti

Clotilde Armand. FOTO Mediafax Foto / Alexandru Dobre

Clotilde Armand, câştigătoarea alegerilor pentru Primăria Sectorului 1, a declarat că USR-PLUS a respectat legea şi nu a făcut nimic ilegal, aşa cum ar fi sugerat PSD, prin promovarea unor imagini în care e sugerat faptul că reprezentanţii Alianţei ar fi umblat la voturile din mai multe secţii de votare.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Primarul PSD nu acceptă înfrângerea. E disperat. E gata să dea foc democraţiei. Preşedintele BES a decis să fie numărate semnăturile votanţilor de pe liste ca să vadă dacă numărul lor corespunde numărului celor din procesule verbale. Ne-a cerut să mergem cu el ca să vedem că procesul e transparent”, a declarat Clotilde Armand la Digi24. 
 
Candidata sprijinită de USR-PLUS şi PNL la Primăria Sectorului 1  subliniat că niciun membru USR-PLUS nu a pus mâna pe sacii cu voturi, aşa cum s-a sugerat de PSD şi la Antena 3.  „Cel care caută şi pune mâna pe sac e personal tehnic BES. Era pus să caute un anumit sac. Era un anume Dan, şoferul primarului (n.r. - primarului Sectorului 1). De asemenea se vede un reprezentant al PPU-SL. Niciun reprezentant USR-PLUS nu a pus mâna pe saci. Nu am avut acces. Nouă ni s-a spus că camera de filmare din încăpere nu funcţionează. Vrem să vedem cum au ajuns imaginile la Antena 3”, a completat Armand. 
 
Candidata care s-a clasat pe primul loc a precizat că nu este de acord cu renumărarea: „Nu putem fi acuzaţi că am scos saci cu buletine de vot şi că refuzăm renumărarea.Nu este nicio şansă conform legii. E o tentativă disperată a primarului actual. Acest om trebuie să fie anchetat, să nu mai poată acţiona”.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările