Antoneta Ioniţă (PNL): Teodorovici să lase canabisul. Mai bine ar cere abrogarea Ordonanţei lăcomiei PSD, care otrăveşte economia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatu Antoneta Ioniţă. FOTO Facebook Antoneta Ioniţă
Deputatu Antoneta Ioniţă. FOTO Facebook Antoneta Ioniţă

Deputatul liberal Antoneta Ioniţă îl critică pe ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, pentru lansarea temei legalizării canabisului, cerând abrogarea de urgenţă a OUG 114.

„Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, aruncă pe piaţă perdele de fum, cu scopul de a masca dezbaterea din Parlament asupra Ordonanţei 114. Tema legalizării canabisului este una total falsă şi nu este de interes pentru populaţie. Ministrul de Finanţe să lase pe seama specialiştilor utilitatea unui astfel de demers care, potrivit Ministerului Sănătăţii, are un obiectiv strict medical.Eugen Teodorovici mai bine ar găsi soluţii pentru a stopa efectele negative ale Ordonanţei Lăcomiei PSD. Îi cer ministrului soluţii pentru stoparea creşterii ratelor la bănci pentru populaţie, a facturilor sau a altor costuri care afectează direct consumatorul nevinovat de degringolada din economie determinată de Ordonanţa 114!“, afirmă Antoneta Ioniţă, potrivit unui comunicat de presă.

Mai mult, reprezenanta PNL critică Guvernul pentru amânarea majorării punctului de pensie.„Mai aştept de la ministrul Eugen Teodorovici răspunsuri concrete la cauzele amânării cu 8 luni a majorării punctului de pensie şi la motivele îngheţării, la nivelul lunii decembrie 2018, a tuturor sporurilor şi indemnizaţiilor pentru angajaţii din sectorul public. Domnule ministru, oferiţi răspunsuri cu soluţii clare pentru aceste probleme reale ale românilor şi lăsaţi balivernele despre canabis şi manipulările mediatice. Dacă nu aveţi soluţii, abrogaţi ordonanţa care îngroapă încet şi sigur economia românească!“, completează Ioniţă. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite