Antonescu: Băsescu a început răfuiala cu PNL, cu PDL. Asta  a fost, vreme de zece ani, povestea tristă a preşedintelui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Senatorul PNL Crin Antonescu FOTO Mediafax
Senatorul PNL Crin Antonescu FOTO Mediafax

Senatorul PNL Crin Antonescu a comentat, joi, declaraţia preşedintelui Traian Băsescu referitoare la colaborarea dintre liberali şi PDL, şi a afirmat că acesta „a  început răfuiala“ cu cele două formaţiuni.

„Nu cred că din postura unui preşedinte, mai ales când discută despre principii mari, implicarea unui preşedinte este potrivită. În ce priveşte PNL, o spun ca un fost preşedinte care asumă integral responsabiitatea tuturor deciziilor, nu a existat nicio lovitură de stat în 2012. Dacă ar fi fost o lovitură de stat, nu s-ar fi respectat toate regulile constituţionale, parlamentare şi democratice care sunt în vigoare. Dacă ar fi fost o lovitură de stat sau un derapaj de la statul de drept, o hotărâre mai mult decât discutabilă a CCR, nu ar fi fost respectată. În ciuda a 7,4 milioane de voturi, această hotărâre luată de şase oameni a fost respectată şi din acest motiv, nu cred că PNL trebuie să prezinte scuze“,a explicat Crin Antonescu.

În opinia sa, criticile preşedintelui dovedesc că PNL şi PDL îi sunt cei mai puternici adversari.

„Intervenţia domnului Băsescu are darul de a-i lămuri pe cei amăgiţi, minţiţi zilnic de propaganda RTV şi Antena 3. Nu există adversar mai puternic pentru Băsescu, astăzi, decât PNL şi PDL“,a  mai spus el.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite