Antonescu ameninţă cu moţiune de cenzură „împotriva Guvernului Ponta-Ghiţă-Hunor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat marţi că parlamentarii liberali vor pregăti textul moţiunii de cenzură împotriva Guvernului condus de Victor Ponta şi a adăugat că se vor găsi patru parlamentari din afara PNL, care să semneze documentul.

„Aşa cum am anunţat, dacă până la 1 mai nu avem o decizie a Guvernului privitoare la măsurile angajate şi prin programul de guvernare şi prin declaraţiile premierului şi prin ceea ce împreună am anunţat, şi anume reducerea CAS cu 5 puncte procentuale la angajator şi neimpozitarea profitului reinvestit, vom face o moţiune de cenzură. Până în 30 aprilie textul acestei moţiuni de cenzură va fi pregătit de către grupurile parlamentare“, a spus Antonescu.

Întrebat cum poate PNL să depună moţiunea „împotriva Guvernului Ponta-Ghiţă-Hunor“, în condiţiile în care numărul parlamentarilor liberali a scăzut sub pragul necesar pentru un asemenea demers, Antonescu a răspuns că va obţine „minimum patru semnături suplimentare“.

Citeşte şi:

PNL nu mai are numărul de parlamentari necesar iniţierii unei moţiuni de cenzură

PNL nu mai are, începând de marţi, numărul de parlamentari necesar pentru iniţierea unei moţiuni de cenzură, demers anunţat de liberali în cazul în care Executivul nu ia măsurile de reducere a CAS cu 5% şi scutirea de impozit pe profitul reinvestit, până pe 1 mai, astfel încât să se aplice din iulie.

Radu Stroe a fost exclus din Partidul Naţional Liberal

Biroul Politic Naţional al Partidului Naţional Liberal a decis astăzi excluderea din formaţiune a fostului ministru de Interne, Radu Stroe, după ce acesta a declarat că nu ştie dacă îl va susţine pe Crin Antonescu la alegerile prezidenţiale.

PNL începe prigoana celor care regretă guvernarea

CONFLICT Conducerea liberală se pregăteşte să-l excludă pe Radu Stroe din partid, după ce fostul ministru de Interne a declarat că nu ştie dacă îl va vota pe Crin Antonescu la alegerile prezidenţiale

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite