Antonescu: USL are nevoie de o victorie mare ca să vadă Europa ce vor românii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PNL Crin Antonescu crede că USL va trebui să obţină la alegerile parlamentare toate voturile posibile întrucât are nevoie de o victorie mare ca să vadă Europa ce vor românii.

Antonescu a subliniat că niciunul dintre susţinătorii USL nu trebuie să creadă că alegerile parlamenatre sunt deja câştigate.

"Nu e câştigată bătălia pentru că bătălia noastră nu e să avem mai mult decât PDL, ARD sau cum se mai numesc ei. Bătălia noastră nu e nici măcar să avem cincizeci la sută plus unul dintre mandatele Parlamentului. Bătălia noastră este să obţinem toate voturile până la ultimul pe care îl putem obţine pentru USL. Noi trebuie să avem o majoritate copleşitoare", a spus Antonescu.

Antonescu a mai spus că e nevoie de o majoritate consistentă pentru a nu se lăsa loc la niciun fel de matrapazlâc.

"Ne trebuie o victorie mare pentru ca toată lumea, nu numai în România, dar în Europa să vadă cu adevărat ce vor românii. Cred că dumneavoastră trebuie să demonstraţi că românii nu vor minciunile lui Traian Băsescu şi ale Monicăi Macovei sau ale oamenilor din jurul lor. Voinţa românilor contează. În Europa toate ţările sunt cu adevărat democratice şi în momentul în care răspunsul la urne al cetăţenilor României va fi fără echivoc nimeni nu va mai pune la îndoială nici acţiunile primului ministru nici acţiunile Guvernului, nici acţiunile USL pentru că ele vor avea în spate voinţa poporului, voinţa cetăţenilor României, exprimată prin vot", a spus Antonescu.

Liderul PNL a mai declarat că cea ma mare victorie a USL a fost că această uniune, în ciuda tuturor prezicerilor, funcţionează fără fisură.

"Am dovedit că suntem capabili să construim o coaliţie fără fisură. Nu înseamnă ca nu au existat divergenţe sau competiţii la candidaturi", a spus Antonescu care a subliniat că această coaliţie fără fisură înseamnă că el şi cu Victor Ponta au arătat că doi lideri politici pot fi prieteni şi aliaţi adevăraţi.

El a mai spus că de fiecare dată când au fost probleme, acestea s-au rezolvat şi s-au găsit soluţii comune pentru că în spatele USL stau milioane de oameni.

"Nu ne permitem să avem fisuri până când nu dăm raspunsul la aşteptările oamenilor", a spus liderul liberal.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite