Antonescu: Reformulat, Geoană a spus că PSD nu-şi permite să se ţină de cuvânt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele PNL, Crin Antonescu
Preşedintele PNL, Crin Antonescu

După ce Mircea Geoană a declarat sâmbătă, cu trimitere la Crin Antonescu, că s-ar putea trezi că aleargă singur şi iese pe locul doi, liderul PNL a replicat: „într-o reformulare, Mircea Geoană ar spune că PSD nu-şi permite să se ţină de cuvânt“.

Întrebat de jurnalişti cum vede declaraţiile lui Mircea Geoană, care a argumentat, în discursul la Consiliul Naţional al PSD, de ce social-democraţii ar trebui să aibă propriul candidat la Preşedinţie în 2014, Crin Antonescu a răspuns: "Domnul Mircea Geoană a dat această declaraţie şi această declaraţie poate fi reformulată, cred că veţi fi de acord cu mine, şi altfel: PSD nu-şi permite să se ţină de cuvânt. Asta este părerea domnului Mircea Geoană, nu comentez".

El a fost întrebat dacă, în situaţia în care PSD nu şi-ar ţine promisiunile, PNL ar avea un motiv suficient pentru ieşirea de la guvernare.

"Eu nu am afirmat acest lucru, eu am reformulat, am tradus declaraţia vitejească a domnului Geoană. Atâta tot. În momentul în care cineva încalcă un acord politic în părţile sale fundamentale, evident că acordul nu mai există, dar eu ştiu să fac deosebire totuşi între PSD şi domnul Geoană, între diverse epoci din viaţa domnului Geoană, aşa că nu sunt alarmat de această declaraţie", a spus preşedintele PNL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite